Popularni pevač iz Bihaća, Fazlija, poznat po vanvremenskim hitovima “Malo viski malo koka kola”, “Helikopter” i dr. uveliko je započeo svoju australijsku turneju. 

Prošlog petka, 30. septembra imao je nastup u Pertu u klubu Jugal, a već sutradan he bio na Gold Coastu gde je nastupio u organizaciji Balkan Night.

Drugi vikend turneje popularnog pevača kreće od petka, 7. oktobra, nastupom u Adelaidu – Balkan Express, a potom, sutradan, nastup u Sidneju, dakle, 8. oktobra u BiH Centru u Leppingtonu.

Fazlija će u treću nedelju svog boravka započeti u Sidneju, nastupom 14. oktobra u kultnom restoranu “Antiko” u naselju Beverly Hills. Subota, 15. oktobar je rezervisan za Melburn za nastup u Q-Room Thomastown.

Zadnja dva nastupa, za sada, rezervisana su za dva najveća grada – prvo u Sidneju, 21. oktobra na Fairfield Showgroundu u Prairiewoodu i sutradan, u subotu, 22. oktobra u BiH Centru Springvale.

Dakle, ima još dosta nastupa i organizujte svoje vreme kako vam odgovara. Nemojte ni slučajno da propustite šou ovog vrsnog umetnika koga na svim nastupima prati vrhunski muzičar Samir Subašić. Za više informacija obratite se direktno na telefon: 0426 387 080.

 

Bilja Vitas došla čak iz Sidneja na Gold Coast nastup

Kolega Damir Šahović je bio pravi domaćin

Za uspomenu i dugo sećanje

Modni trendovi

Koleginica Mirica Šahović kao podrška

Damski trenutak

Osmesi sve govore

Vrhunska pratnja: Samir Subašić

Fotke koje možete pogledati u prilogu su sa Gold Coasta i zahvaljujemo se organizatorima što su nam omogiućili da ih podelimo sa našim čitaocima i pratiocima.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila