Danas je počelo snimanje nove sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, koje se na male ekrane u novom formatu vraća krajem meseca.

Sem što će umesto Ace Lukasa u žiriju biti Đorđe David, gledaoce očekuju i brojne izmene kada su pravila u pitanju. Žiri ponovo sedi zajedno, a takmičar će imati priliku da odabere svog mentora koji će ga voditi kroz emisije.

Članovi žirija su sada smešteni u kapsuli, a tokom emisije gledaoci i takmičari ih ne vide sve dok se kapsula ne otvori. Po rečima direktora Granda, ove sezone će biti pravednija borba i ocenjivaće se samo kvalitet.

“Pored kandidata ove sezone takmiči se i žiri. Svaki član žirija biće mentor, odnosno imaće svoj tim. Žiri je smešten u kapsulu i ne vide takmičara dok peva, ali ga čuje i na osnovu toga daje glas. Žiri ima mogućnost da dodeli “da” ili da ne dodeli glas uopšte. Kada kandidat završi sa pevanjem otvara se kapsula i žiri tek tada može da vidi kandidata,” ispričao je Saša Popović i onda objasnio.

“Produkcija će ponaosob pitati svakog člana žirija da li želi tom kandidatu da bude mentor, odnosno da bude u njegovom timu. Svaki član žirija koji je glasao za takmičara ima prava da se „bori“ da kandidat bude u njegovom timu i to mora da potvrdi drugim tasterom,” kaže on.


1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila