Haris joj ovaj put neće oprostiti prevaru. Pre dve godine je prešao preko afere jer je obećala da više neće, a sad se opet viđa sa istim čovekom.

Rada zna šta valja, i Dušan je mlađi

Rada Manojlović po svemu sudeći obnovila je vezu sa bivšim dečkom Dušanom Dračom sa kojim je pre dve godine prevarila Harisa Berkovića. Iako je ta romasa kratko potrajala, njih dvoje se u tajnosti opet viđaju.

Izgleda da se Radi baš osladilo, pa je obnovila staru vezu sa moćnim biznismenom. Znamo da se Dušan našao Radi kada joj je bilo najpotrebnije, čak se pričalo da ju je izvukao iz depresije. Nije tajna da su pre dve godine njih dvoje bili u kratkoj vezi preko čega je Haris Radi posle jedva prešao! I taman kad je izgledalo da je pored Harisa najzad srećna, Rada je opet da uradila isto?! Nisam verovao kada sam čuo da se viđaju u strogoj tajnosti, ali sam ih i sam sreo u jednom restoranu van Beograda. Valjda misle da će biti manje primetni ako izbegavaju fensi mesta. Siguran sam da Haris joj neće oprostiti ovaj put! Nije valjda lud da dva puta pređe preko neverstva! Rada mi je izgledala baš srećno i zadovoljno u Dušanovom društvu, bez imalo griže savesti. Mislim da mnogo bolje slaže sa njim, ipak on je mlađi od nje samo četri godine, dok je sa Harisom razlika u godinama duplo veća. Kako će sve ovo objasniti Harisu, zaista ne znam.” kaže izvor blizak paru.

 

Mi joj ne zameramo, devojka baš ima ukusa kada su momci u pitanju! Svaka čast Rado!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila