Željko Samardžić je više od četiri decenije u braku sa suprugom Majom, a u posljednjem intervjuu je otkrio da njih dvoje toliko dugo opstaju zajedno zato što i dalje pronalaze vremena za romantiku.

– Pjevao sam na proslavi Majine maturske večeri, i sjećam se da sam u tom trenutku donio odluku za koju se ispotavilo da je životna. Prišao sam joj i rekao: “Ili ćeš ići sa mnom ili svojoj kući”, a samo nekoliko dana prije toga desila se jedna simpatična situacija, Maja i ja se danima nismo vidjeli jer je ona bila zatvorena u svojoj kući – počeo je priču za “Alo” Željko Samardžić dodajući:

– Nisam mogao da izdržim da je ne vidim, pa sam se popeo na susjednu zgradu samo kako bih joj poslao poljubac. I meni i njoj je to bio dovoljan dokaz da mi je stalo do nje.

– Nas dvoje smo dugo u braku, ali u nama je i dalje ostao žar ljubavi i poštovanja. Imamo djecu i unuke, ali za moju Maju uvijek imam vremena. Ona je žena vrijedna pažnje u svakom smislu, snažna je, ostvarena i drži do sebe – zaključio je Samardžić.

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila