Kada uđete prvi put u “ZORA” kafanu, ne možete se oteti utisku da ste već bili u njoj, jer neodoljivo podseća na naše čuvene kafane u starom kraju. Karirani crveno beli stoljnaci daju poseban  šarm celom prostoru i lepu etno notu zajedno sa enterijerom. U prilog tome idu veoma ljubazni domaćini, posluga vrhunska i bogata tradicionalna kuhinja, sa domaćim kuvanim jelima i sa specijalitetima sa roštilja, kao i sa velikim asortimanom pića. Jednostavno, sve što tražite oni će pripremiti za vas. Kafana se nalazi na adresi: 8445 W LAWRENCE AVE u Čikagu, dvadesetak minuta od centra grada. Radnim danima radi od 10 ujutro do 11 uveče, petkom do 2 a subotom do 3 ujutro.

U “ZORA” okruženju ima dosta naših ljudi iz Srbije i regiona pa ne čudi što je stalno puna. Iako je to relativno novo mesto u gradu, jer je otvoreno prošle godine u januaru “ZORA” kafana je postalo nezaobilazno mesto za naše ljude i za fantastican provod. Živa kvalitetna muzika od prvoga dana posebno privlači goste, ne nastupa svako, već izuzetni pevači i muzičari sa velikim muzičkim iskustvom. Možete sresti i eminentne umetnike, nedavno je kod njih gostovala Neda Ukraden.

Slavica Momaković Miljanović

Miloš Kalča

Bane Đorđević

Danilo Daca Milosavljević

Dragan Perić

Ovoga puta “ZORA” kafana vas poziva na proslavu DANA ŽENA u utorak 8. marta. Obezbedili su odlični domaćini vrhunsku muzičku ekipu, majstore dobrog štimuga, koji će gostima prirediti nezaboravno veče, a to su: cenjena estradna umetnica  Slavica Momaković Miljanović, mladi odlični pevač Miloš Kalča, maestralni pijanista Bane Đorđević, čuveni violinista Danilo Dača Milosavljević i sjajan harmonikaš Dragan Pešić.

Pored raznovrsnog celovečernjeg programa na kraju noći zagrliće vas zvuci nezaobilaznog starogradskog bisera “U RANU ZORU”, nemojte ovo divno veče propustiti, već zapevajte sa svojim damama ili džentlmenima:

U ranu, zoru, zoru, zoru,

kad svane dan,

ja idem kući 

sav nakresan,

ja idem kući,

sav nakresan.

Ja tebe, ljubim, ljubim ljubim,

to dobro znaš,

ti mirno spavaj,

a ja nemam sna,

ti mirno spavaj,

a ja nemam sna.

Ti mirno spavaj, spavaj, spavaj,

usni sanak svoj,

a ja idem dalje,

u svoj nespokoj,

a ja idem dalje u svoj nespokoj.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila