NEKA SVAKO PRATI SVOJE SNOVE, NEKA JE SVAKO SREĆAN KAO JA, DA SE BAVI SA ONIM STO NAJVIŠE VOLI.

Dijana Antonijević pevanjem se bavi od svoje 16. godine. Karijeru je počela da gradi u Americi u dvadesetoj godini, nastupajući gotovo u svakom gradu, na koncertima, zabavama, veseljima, uvek sa dobrim muzičarima. Svi je znaju po lepom pevanju, velikom repertoaru, profesionalizmu, pozitivnoj energiji, za svakoga ima lepu reč… Jaka je i odvažna, što je u životu i njenoj profesiji veoma važno, ništa je ne može usporiti…

Pored pevanja radi kao broker za nekretnine i onaj najlepši posao i najvažniji  – mame i supruge. Ističe da ne postoji prepreka, a bilo ih je, koje ne može uz svoju predivnu porodicu da prebrodi. 

Razgovarale smo o muzici, uvek neiscrpnoj temi, porodici, planovima…

Kojem muzičkom žanru Dijana pripadaš; šta najčešće pevaš na nastupima?

  • Ja sam u duši narodnjak, ponekad otpevam neku zabavnu ili stranu pesmu. Na nastupima pevam sve što se traži. Obožavam šumadijski stil, jer sam rodom iz Jagodine (Šumadije) a to se nikada ne zaboravlja.

Da li planiraš nešto uskoro da snimiš?

  • Naravno! Od malih nogu volim muziku, oduvek mi je bio san da nešto snimim. Sad kad su deca malo veća, mogu sebi više da se posvetim. Planiram da uđem u studio sa kolegom Mićom Radovanovićem i da snimimo nešto iz njegove arhive. Takođe sa još nekoliko kolega snimiću neku lepu cover pesmu.

Šta bi promenila na muzičkoj sceni kada bi bila u mogućnosti?

  • Volela bih da se vrednuje kvalitet kao nekada. Kada su stručnjaci ocenjivali nečiji rad. Kada se nije moglo sve kupiti novcem… Postoje fabrikovani pevači koji kad zapevaju uživo, nigde ih nema. Ali ne bežim od toga da se vremena menjaju i da moramo i mi u korak sa njima.

Koliku podršku dobijaš od supruga i dece, s obzirom da pevanje nije lak ni jednostavan posao, česta su putovanja, odsutnost od kuće itd… Kako to nadoknadjujete, gde se odmarate, letujete?

  • Bez porodične harmonije uspeha nema, srećna sam što mi suprug i deca pružaju veliku podršku… Uživamo kad smo zajedno u svakom danu u svakom trenutku. Idemo 2-3 puta godišnje na Floridu, to je naša omiljena destinacija, tamo mi inače živi familija. 

     

Postoji li neka propuštena prilika u tvom pevanju ili neostvaren san?

  • Ne postoji! Ceo život radim ono što volim i mislim to je velika privilegija. 

Kako bi sebe opisala kao pevačicu, suprugu i majku?

  • Sebe opisujem kao borca i velikog romatika. U pevanju uvek dajem svoj maksimum! Mom suprugu mislim da sam najbolja supruga, deci najveći prijatelji i najbolja mama!

 

Na kraju šta bi poručila našim čitaocima?

  • Želela bih da pozdravim sve vaše čitaoce širom sveta, posebno u dalekoj Australiji, i da im poručim, da bih rado zapevala na njihovom kontinentu.

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila