Milica Pavlović kupila je stan u Novom Beogradu, a prvi komšija joj je Novak Đoković. Pavlovićeva je prošlog leta stan platila 300.000 evra.

Kako smo saznali od komšija, posle Noleta ona im je omiljena komšinica. Budući da je već neko vreme promenila način ishrane, posetili smo veganski restoran i saznali da im je Pavlovićeva tamo čest gost.

 – Dolazi nam Milica Pavlović, kako da ne. Često dolazi i naručuje razne naše specijalitete. Vrlo je prijatna i ljubazna. Ponekad dođe sama, a dolazi i sa onim producentom Filipom –  rekao je muškarac koji radi u ovom objektu i dodao da ne zna da li su to poslovni ili prijateljski razgovori, ali se dugo zadržavaju.

I mladić koji radi u kafiću u blizini zgrade u kojoj živi Pavlovićeva rekao je da mu je ona omiljena mušterija.

 – Milica Pavlović nam je omiljena mušterija pošto ostavlja najveći bakšiš! Daje i šakom i kapom! Obožavamo je, ona je naša drugarica. Uopšte nije umišljena i bahata, kao druge zvezde, potpuno je normalna i prizemna, uvek vrlo ljubaznai nasmejana. Dolazi bar jednom nedeljno. Retko kada sedne da popije kafu, uglavnom nosi kafu sa sobom. Moram da priznam da me odušeljava što je uvek doterana, u svakoj prilici. Vidi se da vodi računa o svom izgledu –  rekao je konobar kafića čiji je čest gost Pavlovićeva. Mlada muzička zvezde, kao i svaka žena, voli da kupuje krpice i to čini u obližnjem butiku.

 – Milica je naša mušterija, dolazi kod nas često i kupuje razne stvari. Uglavnom nešto što joj treba za nastup ili za neki izlazak. Nije zahtevna, laka je za saradnju. Ne smem zbog gazdarice više ništa da otkrivam. Uglavnom, o Milici sve najbolje – rekla je devojka koja radi u ovom butiku. Popričali smo i sa gospođom koja živi u zgradi gde stan ima Pavlovićeva.

 – Viđam Milicu u prolazu. Uvek se javi ljubazno. Čini mi se da je uvek u nekoj gužvi. Viđam je u muškom društvu, ali rekla bih da su joj to prijatelji. Živi sama, pa voli da joj u stanu prijatelji prave društvo, ne voli devojka samoću. Čula sam da joj je stan perfetkno sređen –  rekla je ova žena, pa nastavila svojim putem.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila