Veju, veju pahulje, mraz po staklu šara, stiže Nova godina, a odlazi stara!

Doduše, mi ovde u Australiji, nemamo pahulje, ali i te kako imamo odlazak “stare” i dolazak “nove”. Dočeka će biti na mnogim mestima, u razim klubovima, društvima, restoranima… o nekima smo već pisali. Ali, gledajući šta nudi Balkan Grill u Sent Albansu, dođe vam da se odmah spakujete i krenete put restorana.

Gazda Danilo, kuvar svetske klase, sa svojim vernim i profesionalnim osobljem, odlučio je da doček bude za pamćenje. Potrudio se da gostima ponudi neverovatne specijalitete koje je klasifikovao po kategorijama. Pa, tako, oni koji se odluče da najluđu noć provedu u Balkan Grill-u, na trpezi će biti:

Meze u šta je uključeno domaća dimljena kobasica, dimljena pečenica, dimljeni suvi vrat (sve „dimljeno“, voda curi na usta), čajna kobasica i beli i žuti sir.

Od glavnih jela na vašem stolu, naći će se: mlada prasetina i jagnjetina sa ražnja pečena na uglju, sa isto tako mladim pekarskim krompirom i domaćom lepinjom. Tu je naravno i takozvani „Mix Grill“ koji vam nudi: ćevape, pljeskavice, roštiljsku kobasicu, piletinu, svinjski vrat, jagnjeće kotlete i pečurke.

Sve ovo će biti servirano uz odgovarajuće salate,  biće kupus salata i šopska i neka druga po želji i, naravno, neizbežne dezerte kao što su krempite, šampite, baklave i šah torta…

Kao kompliment ide flaša šampanjca i jedno piće po izboru.

Sve gore nabrojano za 100 dolara po osobi što je, ruku na srce, jeftino.

Šta će čovek više od svega navedenog, ali to nije sve, jer, za najluđu noć je potrebna i zabava. Gazda Danilo se i tu pobrinuo da u petak veče, 31. decembra, na rastanku sa starom i zagrljaju sa novom, prisutne goste zabavljaju vrhunski profesionalci kao što su Čkalja Vlahović na muzikim „drangulijama“ i naravno sa glasom i, fenomenalna interpretatorka Ružica Jondić za koju sam uvek tvrdio da je mogla napraviti zavidnu karijeru, da je htela.

Za vašu sigurnost će se brinuti ASP Security. Jedino što vam se možda neće svideti je to je rezervacija obavezna ali to je neki minimium koji se mora ispoštovati.

Jedno što je već sada sigurno je to da će biti spektakl na nivou i za pamćenje.

Šta čekate, rezervišite na vreme! Detalje imate na naslovnoj (flayer) fotki.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila