Noviot 21 vek veќe ima svoe obeležje svoja paradoksalana epoha, a toa e tokmu Korana time odrednicata koja verojatno veќe go prekrojuva poimanjeto na sovremenicite i nivniot pogled na svet. Mnogumina mislea deka pojavata na nepoznatiot  virus e samo priveremena opasnost koja može da se iskontrolira, no kako pominuva vremeto se pojasno se nasetuva deka začekorivme vo edna poinakva realnost vo koja mnogu naviki se menuvaat. Lugjeto se konfrontiraat edni so drugi barajќi ja vistinata koja treba da gi odnese do rešenieto i spasot od virusot za koj seušte se nagoduva dali e voopšto priroden ili stanuva zbor za labaratorisko oružje so koe se dovede celo čoveštvo vo opasnost?!

Se izrodija mnogu teorii na zаvera, koi vo direktna sprega so virusot ja stavija i 5G mrežata za koja spori naučniot svet, a istovremeno i vakcinite kako manipulativna alatka na farmakološkata industrija i odredeni moќnici koi svetot veќe direktno gi proziva. Kolku ovie teorii na zavera  imaat osnova, a kolku se manipulativen odgovor na anti globalistite  ne može točno da se proceni no fakt e deka postojat lugje so lošo životno iskustvo od primanjeto na odredeni vakcini i nivnite svedoštva se tolku strašni što sekoj razumen čovek bi se zamislil pred da odluči da primi bilo kakva vakcina.
So edno takvo teško životno iskustvo se soočuva i našata poznata pop pejačka Maja Ođaklievska koja dolgi godini živee vo Belgrad i koja javno preku društvenite mreži ja spodeli svojata životna prikazna za nejziniot vnuk Luka koj posle primanjeto na MMR vakcinata dobiva dijagnoza autizam.
“Luka e roden kako zdravo bebe. Od prviot den, toj izgledaše kako negovite „oči da se na zejtin“ kako što veli narodot. Od 6 mesečna vozrast, toj so pogledot i dviženjata se odzivaše na svoeto ime. Na vozrast od edna i pol godina, toj veḱe gi izgovaraše zborovite mnogu jasno, duri i se obiduvaše da pravi ednostavni rečenici.
Potoa ja primi vakcinata za MMR. Preku noḱ stana razdražliv, ne možeše da spie so časovi i pokraj lulanjeto i muzikata. Prestana da zboruva, da se smee, počna da ja odbiva hranata i se vrati vo peleni.

Koga ḱe beše buden se krieše pod masata i vo ḱošovite. Vo rastrojstvo počnuvaše da ja udira glavata od podot ili se udiraše nemilosrdno so tupanicite. Se obiduvavme da ja sprečime avtoagresija, koja se pretvaraše vo agresija. Go odnesovme na EEG i ni rekoa deka mu e sosema normalna funkcijata na mozokot.
Luka denes ima 10 godini. Toj sè ušte ne zboruva. Napadite na avtoagresija i agresija stanaa značitelno poretki blagodarenie na ogromnata količina na strplivost, ljubov, tolerancija, usmeruvanje i uramnotežena ishrana. Luka saka muzika, dolgi prošetki, guškanje, vozenje (so site sredstva za transport) i zabranetite slatki. Se razbira ponekogaš progleduvame za toa niz prsti.
P.S. ne me prašuvajte zošto prestanav da se farbam, zošto ja skrativ kosata i zošto se poretko se pojavuvam. Imam považni raboti”
– napiša Maja na svojot profil i go pojasni svojot skepticizam koga stanuva zbor za vakcinite kako opcija so koja svetot saka da se izvleče od opasniot virus. Maja isto taka e zagovornik i protiv 5G mrežata koja tesno ja povrza so vakcinite:
“Obidete se da ja povrzete 5G mrežata so sodržinata na zadolžitelnata vakcinacija, koja se podgotvuva za nas, koja doaǵјa od satanistite, a koi nas nè smetaat za ovci. Ovcata „Doli“ e prviot primer na ovca so koja ḱe bideme vo „srodstvo“. Zatoa što, satanistite zamisluvaat deka čovečkata genetika treba da bide „nasočena i menuvana po potreba“ i preku kompjuter ḱe utvrduvaat koj treba da bide „otstranet“, a koj treba da preživee. Za takva manipulacija im treba 5G mrežata koja ḱe se zgolemuva. Sledna e 6G. Pretpostavuvam, iako sum totalen duduk za tehnologija, zatoa što oznakata „G“ e poim za „globalna“ pa mi zvuči logično, neka ne mi zamerat ekspertite na mojata sloboda na tolkuvanje. Znači, štom edna ličnost ḱe ja dobie vakcinata, toj može da se zboguva so životot zatoa što stanal marioneta vo racete na moḱnicite, koi na GLOBALNO nivo ḱe mu ja krojat sudbina. Taka, sodržinata na vakcinata ḱe im gi olesni na moḱnicite, katastrofalnite možnost po čoveštvoto, da manipuliraat so sekoja ličnost preku centralna kompjuterska mreža. Vakcinata e zlo.
5G mreža – zlo.
Čovek – ovca.
Sekoj NE – SLOBODA”
– naglasi Maja, silno agitirajќi protiv projaveniot interes za instaliranje na 5G tehnologijata i obaveznata vakcinacija kako opcija za spravuvanje so virusot.

Da se nadevame deka ovie silni apeli od odredeni javni ličnosti ќe uspeat da ja podignat svesta i ќe ja predizvikaat strasta na čoveštvoto za da se izbori so zloto vo najava…
Biljana Krnceska

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila