Tanja Savić odlučila je da se oglasi povodom sukoba sa mužem Dušanom Jovančevićem, kog je 17. aprila ove godine prijavila za zlostavljanje, nakon čega je objavila i da je on sa njihovom djecom otišao u Australiju.

– Istina je da je Dušan otišao u Australiju sa djecom, ja sam kod majke sama, naravno da nisam dobila batine, da li bi neko živio sa takvim čovjekom. On je otišao zbog korone, on je riješio ranije da ode, a ja sam ostala zbog nastupa, imala sam zakazane nastupe – rekla je Tanja u emisiji “Premijera Vikend Specijal”.

– Bili smo u svađi, ne mogu da lažem, mi se svađamo i mirimo, nemamo spokoj, ali mi se volimo. Jedina svađa koju imamo je ta Australija, on želi tamo da živi, da se djeca tamo školuju, a ja vučem konce ovamo, ja sam ovdje rođena. Oni su sada tamo, u karantinu su, na bezbjednom su, srećni su, djeca vole tamo da budu, nemam nijednu drugu informaciju – dodala je ona.

Tanja tvrdi da su ona i Dušan i dalje zajedno.

– Jesmo, zajedno smo, dopisujemo se, čujemo se svaki dan, šaljemo poruke jedno drugom, nikad nismo stavili tačku na odnos – rekla je u pomenutoj emisiji.


1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila