Pjevačica Slađa Alegro važi za jedan od najboljih vokala na domaćoj estradi, a mnogi ne znaju pojedine detalje iz njenog života prije popularnosti.

Prije nego što je snimila mnoge hitove i prije nego što je šira javnost čula za nju, Slađu Alegro je kao mladu pjevačicu iznenadio jedan poziv Cece Ražnatović.

Folk zvijezda ju je, naime, pozvala da sa članovima svog benda pjeva na proslavi Nikoljdana u njenoj vili na Dedinju.

– Zove mene moj kolega i kaže da nas je zvala Ceca da pjevamo slavu kod nje. Ja kažem:”Dobro, a koja Ceca?!” On kaže:”Svetlana Ražnatović”! Sjećam se kao da je juče bilo, mutila sam neki šlag… I ne verujem šta čujem! Kažem mu:”Ček da dođem sebi, zvaću te kasnije malo”. Pita me majka:”Šta ti je?”, ja joj kažem:”Sunce ti j***m, zvala me Ceca da pjevam na njenoj slavi”. Pita me i ona koja Ceca, ja kažem:”Ceca, nema druge”. Bio je to šok za nas. Ali čula je ona za nas, ne znam kako, za pjesmu, mora da joj se svidjelo. Preko Bilje Spasić je došla do našeg broja i pozvala nas da radimo – prisjetila se ona svojevremeno u intervjuu za Svet, a prenosi Blic.

Slađa i Ceca nakon toga su postale dobre prijateljice, a Ceca je svojoj drugarici ponudila i krov nad glavom kada je Slađin porodični dom stradao u poplavama u Obrenovcu 2014. godine.

– Ceca me je zvala stalno i dok mi se praznila baterija rekla mi je da dođem kod nje sa porodicom i sestrom da živim – prisjetila se svojevremeno Slađa.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila