Miodrag Popović Pupi je bez sumnje jedan od najpoznatijih likova u srpskoj zajednici Australije. Osim što vodi dva izuzetno uspešna restorana, on je i društveno aktivan i gotovo ga uvek možete videte na raznim manifestacijama i događajima. Jednostavno, on je čovek svakog trenutka koji želi biti u toku.

Njegov “Mediterraneo Charcoal Restaurant” (116 Bridport St. Albert Park) je mesto gde na iće i piće svraćaju neke od najvećih svetskih faca. Bilo da su u pitanju sportisti, muzičari, glumci, političari… Sa svima na vrlo jednostavan i prisan način uspostavlja kontakt i prosto ih primora da uvek, kad se nađu u Melburnu, dođu u njegov restoran gde se osećaju kao u svom domu. Ipak, sve to ne bi mogao postići da nije u pitanju suvi kvalitet i bogat asortiman koji njegov restoran nudi svakom gostu.

Od pre nešto više od godinu dana, Pupi je pokrenuo još jedan ugostiteljski objekat “Chevapi Grill”, koji se nalazi na jednoj od najprometnijih ulica u Melburnu – 283 Clarendon St. South Melbourne. Jelovnik je nešto drugačiji od starijeg “brata” u Albert Parku ali je kvalitet na istom nivou i omiljeno je mesto gde ljudi svraćaju, posebno mladi.

Uz najtopliju preporuku da obavezno posetite oba ugostiteljska objekta našeg legendarnog Pupija, donosimo vam i nekoliko fotografija, kao i jedan video sa Novakom Đokovićem u njegovom restoranu. Naime, sinoć su naši teniseri bili gosti u Mediterraneo gde je Pupi takođe, pozvao sve istaknute članove srpske zajednice i poznate novinare. Zaista, izuzetan gest!

Više informacija o njegovim restoranima možete videte ako posetite web stranice – mediterraneo.com.au i chevapigrill.com.au preko kojih možete naručiti hranu da vam se donese na vašu adresu.

Mnogo više i kvalitetnijih fotografija koje nismo u mogućnosti da objavimo zbog Copyright, možete videti na FB stranici “Gavro Gavrilo”. Takođe, još video klipova na Facebook strani “Michael Popovic”.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila