Prije izvjesnog vremena u domaćim medijima osvanula je vijest da je folker Mitar Mirić uplovio u vezu sa 30 godina mlađom pjevačicom Draganom Janićijević, koja se predstavlja kao Lepa Gaga, iako je u dugogodišnjem braku sa suprugom Suzanom.

Mediji su nakon toga brujali da ga je supruga izbacila iz kuće zbog ljubavnice, a Mitar Mirić sada se oglasio tim povodom.

Folker, naime, kaže da je Dragana, koja se pojavila i u njegovom spotu, samo iskoristila njegovu popularnost.

“To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje”, izjavio je Mirić u emisiji “Exkluziv” i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma.

“Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći – ništa! To je deo profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to”, rekao je Mitar.

Inače, ovo nije prvi put da je Mitar ostao bez krova nad glavom zbog švaleracije. Podsjećanja radi, on je i prije nekoliko godina navodno morao da napusti kuću zbog privođenja djevojaka u svoje “tajne” stanove u Zemunu. Kad je to saznala, Suzana mu je rekla da se iseli iz njihove kuće.

“Neću ništa da vam kažem. I da potvrdim čaršijska nagađanja i da ih demantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira”,  rekao je tada Mitar.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila