Baš kao što su i započeli svoju australijsku turneju, spektakularnim nastupom na dočeku Nove godine u Bonnyriggu, a potom i nezaboravnog nastupa u Pertu u klubu Yugal, ovaj mega popularni estradni par, oduševio je i u glavnom gradu petog kontinenta.

U prepunoj sali crkvene opštine „Sveti Sava“ na Farreru, u okviru Božićne zabave, Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić, uz pratnju orkestra Dragana Vujadinovića, pojačan ekstra profesionalcem kakav je Medex, oduševio je sve prisutne. Bio je to dokaz da kvalitet uvek pobeđuje, odnosno da dobro i profesionalno organizovan koncert jednostavno mora da uspe.

Zahvaljujući pomenutom majstoru harmonike, profesoru Draganu Vujadinoviću, u prilici smo da vam prikažemo i u slici deo atmosfere koja je na Božić, 7. januara vladala u Kanberi.

Već ovog vikenda, dragi gosti iz Srbije se sele za Melburn gde će, prvo u klubu „Vojvodina“ u Albionu, u subotu, 11. januara, a dva dana kasnije u Srpskom sportskom centru u Keysborough na nastupu za doček Srpske nove godine, završiti, može se reći, više nego uspešnu turneju.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila