Kao što se i moglo očekivati, u petak veče, u popularnom restoranu FK „Westgate Sinđelić“ u melburnškom predgrađu Ardeer, posetioci su uživali u svojevrsnom spektaklu. A taj muzički drmotres priredili su nam popularni estradni umetnici Dušica Grabović, zvanično stanovnica Sidneja i Beograda i, Ljubiša Vasiljević, kršni delija sa Romanije koga su ljubitelji narodne muzike upoznali po dva izuzetna hita „Tri crvena karanfila“ i „Vila bana sa planine zvala“. A krem na tortu je bio muzički velemajstor Goran Sablić Versace za koga kažu da ne postoji instrument koji ne ume da svira, a note kreira u hodu. Kad uhvati ritam teško ga je zaustaviti.

KLIKLNI NA SLIKU DA UVELIČAŠ

U prepunom restoranu-sali, atmosfera je bila vrhunska. Veselo i raspoloženo, a temperaturu je naravno najviše podigla seksi Dušica koja se između ostalog pokazala i u plesu.

Takvu atmosferu, pored šanka, više nego ubedljivo, pratila je i kuhinja „Balkan Grill“, vruinskih majstora Danila i Vesne koji su ponudili bogate specijalitete sa roštilja. Autor ovog teksta se lično opredelio za pljeskavicu sa kajmakom u domaćoj lepinji. Prste da poližeš.

Zabava iliti veselje, kako ko voli, je trajala je do kasno posle ponoći i sigurni smo da su se svi razišli sa pozitivnim utiscima. Sutradan su dvoje pevača nastavili u sali CO Sveti- Đorđe u Sent Albansu na humanitarnoj večeri za staru crkvu na Romaniji.

Više fotografija na Facebook strani dole potpisanog.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila