Nakon ogromne tragedije koja je zadesila Srbiju i Beograd, gde je maloletnik poubijao osmoro učenika i čuvara Osnovne škole, estradna umetnica Dragana Mirković je pokazala i humanu stranu svoje ličnosti. Ona je u dogovoru sa organizatorima, otkazala  preostala dva nastupa u Australiji u okviru turneje, večerašnji, 5. maja u Melburnu i sutrašnji, 6. maja u Pertu.

U trenutku kada nikome nije do muzike i ogromne tuge koja je pogodila vaskoliki srpski narod i svakog normalnog čoveka bez obzira na veru i naciju, Dragana i sama skrhana nije mogla dozvoliti sebi da u trenutku opšte žalosti, uveseljava publiku. Ogroman i human gest velike zvezde i naklon do poda za ovakav potez.

Od organizatora smo dobili informaciju da svi oni koji su kupili karte za nastupe u Melburnu i Pertu iste mogu vratiti tamo gde su ih kupili i da dobiju novac nazad.

Isto tako, kao neko ko drži do karijere i svoje verne publike, Dragana je obećala da će, najverovatnije do kraja godine, koncerti u Melburnu i Pertu biti održani.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila