Restoran “Balkan Grill” iz St Albansa, za kratko vreme postojanja, stekao je reputaciju mesta koje se mora posetiti. Iz više razloga. Počevši od ljubaznosti, profesionalne usluge, pa do kvaliteta o kome se uveliko priča. Gazda Danilo je uz svoju vrednu ekipu sve utegao skoro do savršenstva, čime je dokazao da je uspešan poslovni čovek. Kod njega ništa nije slučajno. Baš kao što reče čuveni irski dramaturg 19. veka, George Bernard Shaw: “Ja lično ne verujem u slučajnosti. Uspešni ljudi su oni koji sami stvaraju svoje šanse”.

Baš tako je Danilo stvorio šansu i plasirao je zadovoljnim posetiocima, to jest, korisnicima.
Biti dobar kuvar i ugostitelj u celini je umetnost jer osnovni je cilj doprineti da vam gost bude zadovoljan, da ga “naterate” da dođe opet.
“Balkan Grill” je ponudio nešto novo, različito od drugih i što baš impresionira, sve je domaće, počev od raznih specijaliteta poput ćevapa, kobasica, dimljene vešalice, pa do kiselog kupusa, raznih turšija i torti i kolača pri čemu se o Ferraro torti, hurnašicama i šampiti uveliko priča, do domaćeg mladog kajmaka koji je brendiran…


Nedavno je u restoran stigao i profesionalni kuvar direktno iz Beograda, kako bi gazdi Danilu omogućio da se fokusira na otvaranje “blizanca” u naselju Reservoir koji je na čuvenom High St. i znatno je veći od onog u St Albansu.


Svečano otvaranje je planirano uskoro, uz muziku i nema sumnje sa će to biti događaj vredan pažnje. Adresa: 918 High Street, Reservoir.
Kako reče ljubazni gazda, sve će biti isto kao i u St Albansu, samo je lokacija druga.
Oba restorana će nastaviti da rade na opšte zadovoljstvo. I kao što smo započeli ovaj članak sa izjavom pametnih ljudi, tako ćemo i završiti sa jednom koju je izrekao naš velikan Duško Radović: “Ne morate biti bolji od drugih, budite samo najbolji što možete”.

Ne sumnjamo ni jednog trenutka da će “Balkan Grill” biti najbolji što može. Srećno im bilo!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila