Sada ih baš možemo nazvati „Dream Team“. U pitanju su sjajni zabavljači Dragana Lazić i Goran Zarić. Oni su toliko uigrani, sa prebogatim repertoarom, da im je teško naći zamenu. Valjda su zbog toga i veoma traženi po svim većim gradovima Australije, bez obzira što žive u najvećem po broju stanovnika a drugom po lepoti, gradu – Sidneju.

 

Bila je ovo Vaskršnja zabava u sali Crkvene opštine „Sveti Jovan Krstitelj“ u Daptu, mestu nadomak Wollongonga, kod domaćina paroha, protojereja stavrofora o. Ljupka Čubrilovića.

Dragana Lazić je svojim vrckavim nastupom i stajlingom, a pre svega izvanrednim glasom, mamila uzdahe prisutnih, dok je allrounder Zare, kao i uvek, bio na šmekerski visokom nivou.

Dva Gorana, dva velemajstora: Zarić (levo) i Nikolić

Treba pohvaliti i nastup Folklorne grupe pri crkvi koju vodi legendarni koreograf Goran Nikolić koja se spletom narodnih igara iz Srbije i Republike Srpske, izuzetno dopala prisutnim gostima.

Naravno, bilo je i tradicionalnog tucanja jajima i posluge u iću i piću po pravoslavnoj tradiciji.

Sve u svemu, fantastičan dan i za goste i za umetnike. Mi, sa našim čitaocima, kroz fotografije, dočaravamo deo atmosfere koja je na dan Vaskrsa, u nedelju, 2. maja, vladala u Daptu.

Hristos Vaskrse – Vaistinu Vaskrse!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila