Pripremila: Slavica MOMAKOVIĆ

LJUBIŠA PAVKOVIĆ 

Čovečanstvu želim više ljubavi i povratak iskonskim ljudskim vrednostima!
Svojim obožavaocima bih poželeo; pre svega dobro zdravlje i da nastave da uživaju u muzici koja nadahnjuje i oplemenjuje dušu.

NADA TOPČAGIĆ

Dragi moji,
Nadam se da se ovakva godina kao 2020. nikada više neće ponoviti. Svima u Novoj  2021. godini želim pre svega zdravlja, a ostalo će doći.
Ljubi vas i voli,
Vaša Nada Topčagić.

SNEŽANA BABIĆ -SNEKI

Godina koja je za nama, na žalost svih nas, donela nam je mnogo neizvesnosti, loših događaja, tuge i patnje za mnoge ljude. Želim da u Novoj 2021. godini imamo mnogo zdravlja i ljubavi i da čovečanstvo nađe način da prevaziđe barijere i prepreke koje su ga snašle.
Čuvajte se dragi moji, budite mi zdravo i nemajte strah, jer samo tako možemo biti ponovo srećni.
SREĆNA VAM 2021. godina!
Voli vas i ljubi Vaša Sneki.

BRANKA ŠĆEPANOVIĆ

Godina koja ostaje za nama, donijela nam je probleme na koje nijesmo navikli; nemamo druženja, pjevanja, normalnog odlaženja u šetnju i kupovinu, a najžalosnije od svega je što ne možemo zagrliti najmilije.
Neka sve ovo što prije prodje, i da nam Nova godina donese radosti koje smo ranije imali.
Neka čovečanstvu ovo bude opomena da se nikad ne opuštaju, da uvek budu na oprezu.
Takođe im želim da u Novoj godini budu zdravi i veseli i da nikad više ne bude ovakvih virusa.
Mojoj dragoj publici želim svaku sreću, a prvenstveno dobro zdravlje i da Korona virus nestane.
Srećna  Nova godina dragim mojim obožavaocima i svim čitaocima širom svijeta portala Svet Australia!
Žvjeli!”

SMILJANA NEDIĆ – glumica

Svim čitaocima SVET AUSTRALIA želim da novogodišnje praznike provedu u krugu svojih najmilijih. Ono što je najvažnije da vas tokom naredne godine a ih svih narednih, posluži dobro zdravlje, da ste ispunjeni na svakom polju; puno ljubavi m, uspeha, dobrog raspoloženja i da eventualne prepreke na svom životnom putu pređete hrabro i bez problema. Puno vas ljubi i voli vaša Smiljana.

BISERKA MIŠIĆ

Dragi dobri ljudi širom sveta, moji dragi prijatelji, rodbino, želim svima srećnu Novu 2021. godinu. Čuvajte se dobro prokletog virusa i situacije koju donosi, budite mi srećni i zdravi.
Voli vas vaša Biserka Mišić.

ZORICA AKERMAN

Našim srcima obolelim od vremena, pesma donosi zrno večnosti. Osmeh i muzika su uvek bili lek, čistili dušu, razgonili mrak…
I ovo doba Korone ne može zauvek trajati. Želim da Novu 2021. godinu dočekamo sa što manje rana, boljeg zdravlja i više sreće. Da nastavimo činiti dobra dela, jer nas to čini boljim ljudima.
Dragim ljudima širom sveta, šaljem najlepše starogradske pesme, da ih na tren vratim u Beograd i Skadarliju. Čuvajmo svoje blago! Živeli!

IVANA OLUJIĆ

Prijatelji širom sveta, želim vam puno zdravlja u Novoj 2021. godini. Danas znamo da svet nikada više neće biti isti, ali se nadam, da će nas pošast Covida 19 naučiti da više volimo planetu Zemlju, čiju sudbu podjednako svi delimo. Naučićemo da više cenimo život i sve blagodeti suživota sa prirodom. Naučiće nas da vrednujemo svaki trenutak, koji možemo da provedemo sa prijateljima i porodicom, kao najveću dragocenost, jer su ti trenuci u prethodnoj godini bili retki… Nova će nas dočekati spremna, da sa njom dočekamo promene i da se zajedno menjamo. Na bolje! Na radost i sreću! Srećna vam Nova 2021. godina! Ostanite zdravo!

JASMINA JOVANOVIĆ – slikarka


Celom čovečanstvu, poštovanim čitaocima portala “Svet Australia” kao i ljubiteljima mojih umetničkih slika, posvetila bih jednu veliku Molitvu za spas u vidu ove upravo završene ikone Sv Arhanđela Mihajla.
Nastala je u ovo nesrećno vreme, uz neprestalnu molitvu za spas i izbavljenje od nevolje i bolesti koja je zadesila ceo svet.
Sa željom da se oshmenemo i udahnemo vazduh punim plućima bez maski, da se radujemo, da slavimo i pevamo, da se zagrlimo i volimo, da radimo i stvaramo. Srećna i blagoslovena nam svima bila Nova 2021. godina.
Jasmina Maca Jovanović.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila