Sigurno ste u poslednje vreme, gledajući video priloge velemajstora kamere Dragana Gavrilovića Gavre, primetili jedno novo lice u ulozi voditelja. Stari vuk, ne po godinama već po iskustvu, čiji su prilozi emitovani na vodećim TV stanicama u Srbiji i Balkanu, uvek je znao da oseti momenat kada treba da oku gledaoca ponudi nešto novo!

U pitanju je lepa, elegantna i elokventna Svetlana Sudar Kovačević kojoj je ovo medijski početak u kojem se na samom startu briljantno pokazala; kao neko ko iza sebe ima godine i godine iskustva.

Samouvereno, sa pravilnom dikcijom i smislom da situaciju drži pod kontrolom, Ceca je na prečac osvojila sve one koji su je gledali u toj teškoj i zahtevnoj ulozi i najavila da njeno vreme tek dolazi.

Nedavno je u Melburnu uradila intervju sa popularnim pop-pevačem Sašom Kovačevićem koji je gostovao u Australiji i koji se emitovao u Srbiji na Pink TV i izazvao dobro interesovanje. Usput je Saši koji je imao izuzetno uspešan nastup, pokazala i lepote ovog najboljeg grada na svetu, uključujući i nezaobilazni Crown Casino.

Poznata je činjenica da je pevač Saša Kovačević miljenik žena ali prizor koji se nedavno desio na koncertu u Melburnu u okviru njegove australijske turneje prevazilazi do sad viđeno. Naime, više od pola prisutnih u sali bile su dame… svih statusa i uzrasta; bar onih koje ne traže dozvolu od tate  i mame da idu na koncert. Idilicnu sliku su jedino “pokvarili” ali ujedno i bili hrabri predstavnici muškog roda Mile konobar, Dragan otpisani i Gavro snimatelj.

Kovačević je poznat u estradni krugovima kao fin i odmeren mladić, a u širim masama kao srcelomac koji svoj privatni život ljubomorno čuva od javnosti.

Da li zbog prijatne klime pošto su rashladni uređaji na petom kontinentu kvalitetni iako kineske proizvodnje; da li zbog prelepih pripadnica naše dijaspore koje su se utrkivale koja će prva uzeti autogram od popularnog pevača i slikati se sa njim… on je bio prilično opušten i pristupačan na opšte zadovoljstvo devojaka u Melburnu ali i udatih dama.

Srcelomac plavih očiju i izblajhane kose pored ostalog istakao je da mu se Australija veoma dopada i da  bi rado živeo na ovim prostorima ako bi uvek bilo ovake publike.

Takođe, bilo je primetno da  je pevač bio veoma raspoložen tokom snimanja a da li je tome razlog šarmantna voditeljka ili nešto drugo do sad nismo saznali.

Ali ono što je poznato da Kovačević iako je jedan od onih koji čvrsto stoje na zemlji ovog puta nije odoleo mladoj novinarki  i pokazao možda više naklonosti nego inače što se može videti sa fotogofrafija sa društvenih mreža.

Ali ne treba se čuditi jer pevač je rado zemenio nadolazeće zimske dane u Srbiji sa vrelim na petom kontinentu.

Da ne bismo sada prepričavali u detalje to druženje sa prezimenjakom, najbolje je da pogledate ovaj link u prilogu i da date svoje mišljenje:

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila