Poznati pisac, autor i kreativac iz Zimbabvea, Billy Chspata je genijalno rekao: „Ljubav nije uvek predivna. Nekada ljubav ima trnje, grube ivice i oštre strane. Nekada ljubav ima mane i nesavršenosti. Ono što ljubav čini predivnom je odluka da odaberemo ljubav iako je nesavršena. Odluka da se odabere ljubav kroz nedaće. Ljubav koja nikad ne izda je uvek najbolja vrsta ljubavi, i ljubavnik koji odabere ljubav je uvek najbolja vrsta ljubavnika“.

Kruna svake ljubavi je brak iz čega se stvara porodica a posle toga nasleđe. Biti u braku 20 godina u današnje vreme kada neki pokušavaju da ga obezvrede i svedu na puko slovo na papiru jeste za poštovanje i iskreno čestitanje.
Upravo danas, na dan 3. maja, poznati i popularni makedonski muzičko-bračni par Novica Vasilevski i Tatjana Lazarevska obeležavaju dve decenije od momenta kada su jedno drugom rekli sudbonosno DA i zakleli se na večnu ljubav.


Saga je počela u Skoplju i nastavila se u Australiji gde su se Vadilevski pre nešto manje od deset godina sa sinovima Petrom i Stefanom, skrasili i savili porodično gnezdo u jednom melburnškom predgrađu gde su mukotrpnim radom kako na estradi tako i drugim poslovima kupili kuću i uredili je po svom ukusu.
Tatjana i Novica su opšte poznati estradni umetnici u okviru makedonske zajednice širom Australije ali su rado viđeni i kod ostalih nacija sa Balkana.
Iako su oboje dobro kotirali na estradnoj sceni Makedonije, za dobro svojih sinova a slobodno se može reći i svoje lično dobro, procenili su da je Down Under njihova sudbina. A to, ruku ba srce, mogu samo ljudi jakog karaktera i oni koji imaju viziju života.
S toga, redakcija našeg Portala “Svet Australia” im od srca želi još mnogo-mnogo jubileja pa da u budićnosti proslave zlatnu pa onda i platinastu svadbu.

I kad smo započeli sa izrekom, da završimo jednom našom: „Najbolja ljubav je ona koja probudi dušu i tera nas da želimo više, ona koja poseje vatru u našim srcima i donese mir našim umovima, i to je upravo ono što bi jedno drugom trebali dati. To je ono što se pruža zauvek!”
Živeli!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila