Pita me jedan prijatelj Makedonac: „Šta mu to znači, šmizle“? Ja mu kažem da je to ekvivalent šmekeru, te da se odlikuju lepim ponašanjem, finim vaspitanjem, negovanim izgledom, vanserijskim šarmom… Zapravo, one su ti moderne ali ne i “mainstream”, ekstravagantne, ali ne i kič. Sklone su umetnosti. Isto su i predmet ogovaranja sujetnih muškaraca i zavidnih žena… Gleda me Makedonac i nije baš razumeo ovu moju “ekspertizu”. Da pojednostavim, kažem, to su ti pozitivno nemirne i otresite devojke.

I te, muzički nadarene i “otresite” devojke, uz to “good looking”, po imenu Milica Ranković i Kristina Spalević, kamuflirane u naziv “Šmizle”, deo su uspešne i tek završene australijske turneje legendarnog Miroslava Ilića. Kako smo već objavili, on se već danas vraća za Beograd, a ove lepojke ostaju još najmanje nedelju dana.

Boravak u Sidneju koji u svetu nije poznat samo po “Mardi Grass” paradi, već i po fenomenalnoj luci na obali Pacifika u kojoj kao simbol dominira čuvena Opera House, “Šmizle” su iskoristile da se prošetaju i zabaleže trenutke za istoriju. Tako su i nastale fotke u prilogu.

 

R.B.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila