Da su žene kao vino – što starije to bolje i pitkije, najbolji je dokaz estradna umetnica iz Republike Srpske, Dragica Gaga Filipović. Ovoj zgodnoj Ugljevičanki godine očigledno ne mogu ništa. Baš u skladu sa čuvenom rečenicom iz još čuvenijeg filma „Sjećaš li se Dolly Bell“, Gaga „Svakog dana u svakom pogledu sve više nepreduje“!

Uz napomenu da je u Australiji, ali i dijaspori u celini, jedna od najrađe viđenijih estradnih ličnosti, Gaga je nedavnim mega hitom „Sa trubačima ću ti doći“ prosto zapalila muzičku scenu. Gotovo da nema radio stanice u regionu i Evropi, a o internet radiju da i ne govorimo, kome ovo nije jedna od najjačih pesama.

Međutim, u skladu sa muzičkim napretkom, Gaga ne zapostavlja ni vizuelni efekat, jer je svesna da na današnjoj estradi i izgled i prezentacija igraju ulogu. Zato je tome posvetila dosta pažnje. Uz seksi telo koje je oduvek imala, ona u skladu sa atmosferom bira i garderobu.

Na priloženim fotkama možete videti Gagu koja i u 40-tim izgleda kao da je u 20-tim, što osim majki prirodi može zahvaliti i pažnji koju poklanja samoj sebi. Naravno, ovu kratku priču upotpunjavamo sa linkom na kojem možete poslušati Gagin mega hit

FOTO GALERIJA:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila