Ceca Ražnatović rešila je da počasti sebe , Anastasiju u Veljka novim članom porodice, a izabrala je mužjaka popularne rase pomeranac Boo koje imaju gotovo sve svetske face.

Ceca je očarana svojim novim ljubimcem a kada ga je videla prvo što je rekla jeste – zaljubila sam se. Ova skupa rasa samo za bogate, imućne i slavne osvojila je i Cecino srce, a iako već ima dosta pasa u vili kada je videla ovog znala je da ga mora imati i da ide uz nju. Ceca je svog pomeranca kupila od najpoznatijeg uzgajivača te rase na našim prostorima Marjana Kamenovića koji ima jednu od najluksuznijih uzgajavačnica sa preko 100 pomeranaca Boo uvezenih iz Amerike, Rusije, sa Tajlanda i iz Brazila.

Od Marjana su već tu istu rasu kupili i Ana Nikolić i Rasta, Aleksandra i Filip Živojinović kao i Mia Borisavljević i njen suprug Bojan Grujić, a izdvajali su cifre za koju se može nabaviti jedan dobar luksuzni automobil. Marjan inače svakog meseca besplatno poklanja pomerance deci koja sebi ne mogu da ga priušte pa možda baš vi budete srećni dobitnik sledećeg meseca.

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila