Ne mora pevač da visi non-stop na TV ekranima da bismo znali da je dobar, osrednji ili loš. U današnje, digitalno doba, dovoljno je pogledati i poslušati putem Interneta, pa doneti određeni zaključak.

Zapravo, zahvaljujući Facebook stranici, uverih se da postoje i odlični interpretatori!

Ljubica Vasić, žena prirodne lepote, elegancije i elokvencije je upravo dokaz prethodne konstatacije.

Poslušah nekoliko puta njen singl “Laku noć” koji je izdala prošlog meseca i shvatih da je u pitanju istinski hit. Balada sa primesom pop-roka, siguran sam, osvojiće srca ljubitelja muzike širom sveta. Zato, sa zadovoljstvom, naš Portal joj poklanja dužnu pažnju i čini mali korak da je predstavi svojim čitaocima.

Ljubica Vasić je jedna od retkih žena iz muzičke branše koja ne krije godine. Sa ponosom ističe da je rođena 19. februara 1981. u Osijeku. Posle završene osnovne škole u Tenji, sa roditeljima se seli u Ratkovo u zapadnu Bačku i u obližnjim Odžacima završava srednje obrazovanje.

Visoko obrazovanje, osnovne i master studije završava na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, odsek Pedagogije i stiče zvanje diplomiranog pedagoga magistra.

Na privatnom planu koji ne ističe u prvi plan, napominje da ima 11-godišnju ćerku Tijanu.

Mnogi će se zapitati – otkud tako obrazovana osoba u estradnim vodama? Ljubica je još kao mala pokazivala ogromno interesovanje za muziku. Kao klinka od 13 godina bila je član KUD-a u Tenji i imala je mnogo nastupa na raznim priredbama i manifestacijama. Njeni muzičko-pevački počeci su upravo vezani za taj period.

Sticajem okolnosti dolazi do zastoja, početkom 90-tih, a svi znamo šta se tada dešavalo, Vasićka to koristi pragmatično tako što se posvećuje obrazovanju i stvaranju porodice.

Muzikom se, aktivno, kako je sama rekla, počela baviti pre tri-četiri godine. Najviše na teritoriji Novog Sada i okoline gde je imala ogroman broj nastupa na privatnim proslavama kao i raznim klubovima.

Njen repertoar je raznovrstan koji neprestano proširuje i strpljivo radi na daljem usavršavanju. Rezultat toga je svakako i njen singl-prvenac “Laku noć” koji u prilogu objavljujemo da se i sami čitaoci uvere da je u pitanju izuzetna pesma koju izvodi, rekao bih, sasvim prizemna i normalna osoba a kojoj je majka priroda podarila i neke druge kvalitete.

Uživajte i konentarišite.

Rade Berak


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila