Prenosimo njeno pismo u celosti:

 

“ZADNJIH 10 DANA SAM BOLESNA I IZOLOVANA U SVOJOJ SOBI!”

 

“Imam temperaturu, kratak dah, (poteškoću disanja) i suv kašalj. Nekoliko dana pre nego što sam dobila temperaturu, imala sam suv kašalj i izgledalo je kao da imam alergiju. Čim sam dobila temperaturu, da ne bih rizikovala, izolovala sam se u svoju sobu obzirom da živim u kući sa sinom i majkom i kontaktirala sam doktora.

Od kad sam dobila temperaturu, simtomi su se pogoršavali iz dana u dan. Trećeg dana, kada mi se disanje pogoršalo i kad sam dobila stezanje u plućima, otišla sam u bolnicu.

Testirali su me za grip i druge viruse koji napadaju pluća. Svi testovi su bili negativni. Za Korona virus testiranje, nisam ispunjavala njihove kriterijume, (nisam nigde putovala niti bila u kontaktu sa zaraženim osobama). Rekli su mi ako se stanje pogorša i ne mogu sama da dišem da se vratim. Za sada testiraju za Korona virus izuzetno kritične slučajeve kojima je život u opasnosti.

Simptomi su mi bili najači izmedju 3-7 dana, (7. dan mi je bio najteži), imala sam teškoću disanja, stezanje u plućima, groznicu i suv kašalj. Imala sam osećaj kao da mi organizam vodi borbu sa untrašnjim neprijateljem, koji hoće da mi oduzme pluća!

Danas mi je 10. dan i imam još uvek simptome ali deluju kao da slabe. Nadam se da će krenuti na bolje… ostajem dalje u izolaciji.

Milion puta sam bila bolesna, prehlađena, imala grip al’ ovako nešto nisam nikad doživela.

Molim vas čuvajte se i molite se Bogu.”

Mirjana Negovanović.

NAPOMENA: Mirjana Negovanović je inače magistar i ćerka je čuvenog Novice Negovanovića.

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila