Balkanska rok senzacija, bend Miligram, u potpunosti je, u petak, 14. septembra opravdao taj epitet, na početku australijske turneje. Pred prilično dobrom posetom, u Heritage Bar Receptions, u naselju Epping, ako se uzme u obzir da je Melburnu mnogo prihvatljivija subota, Miligram se predstavio u sjajnom svetlu. Izveli su skoro sve svoje čuvene hitove ali i one od svojih kolega, za koje kažemo da su evergreen.

U publici su dominirale žene (kao i uvek), kako po broju tako i po đuskanju ispred bine, pa se čovek često zapita – odakle im ta neiscrpna energija. Balkan blood što reče jedna crnokosa i nema razloga da joj ne verujemo. Solista benda Alen je osim pevačkog de monstrirao i igračko umeće i blago rečeno, doveo je publiku u delirijum.

Uoči koncerta i u kraćoj pauzi poznati DJ Slobo Charger prezentirao je najpoznatije hitove ex-yu estrade i prosto tim mladim devojkama nije dao šansu da predahnu.

Koncert je trajao do jedan sat posle ponoći a verna publika je bukvalno ostala do poslednjeg minuta kada se počela razilaziti, zadovoljna i srećna zbog izuzetno lepe večeri, a mnogi su iskoristili priliku da se slikaju sa umetnicima, gostima iz starog kraja, za uspomenu i dugo sećanje.

Miligram je sutradan, 15. septembra, nastupio u Pertu, u Metro City Night Clubu. Posle toga slede nastupi u Adelaidu, Sidneju i Brizbenu i posebna atrakcija – nastup u Bonnyrigg Sports Clubu-u.

Više fotografija možete videti na Facebook strani Sveta.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila