Baš tako, velika sala najvećeg srpskog centra u Australiji, bila je ispunjena do poslednjeg mesta. Na sceni, doajen i legenda narodne pesme Miroslav Ilić. Iza njega muzički mag Raško Spasojević Razvigor a gošće dve vrckave i mlade devojke – Milica Ranković i Kristina Spalević koje su piublici poznate pod imenom „Šmizle“. Bila je to kruna uspešne desetodnevne turneje koja je počela od Perta, pa preko Melburna, Adelaida i Brizbena, okončana u Sidneju.

Baš kao i u svim gradovima, dragi gosti iz starog kraja, priredili su svojim zemljacima pravi spektakl. Miroslav svojim nezaboravnih hitovima koji su ga i vinuli na pijedestal estrade a „Šmizle“, osim glasom i naglašenim stasom i neverovatno vrckavom energijom koja ih je prosto odvukla da se pomešaju sa publikom. Za to vreme na bini, Razvigor ih je sve, hladan kao špricer, pratio u stopu što i jeste odlika vrhunskih muzičara.

Miroslav i Raško se već danas vraćaju za Beograd dok će Milica i Kristina ostati još neko vreme na petom kontinentu jer već imaju zakazane nastupe u Melburnu. Prvo u petak, 5. decembra u prostorijama Fudbalskog kluba „Westgate Sinđelić“, a sutradan u Srpskom sportskom centru u Keysborough gde će im gost biti poznati pevač Ljubiša Vasiljević koji se već neko vreme nalazi ovde.

Na priloženim fotkama koje nam je ljubazno ustupio menadžer „Šmizli“, Rajko Mijanović, dočaravamo vam deo atmosfere koja je u subotu veče vladala u Sidneju.

 

  1. Berak

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila