Slaviša Stanišić, vlasnik kompanije “Golden Printing” iz Sidneja i “part time muzički menadžer”, poznat je i kao veliki veseljak ali i galantan čovek.

On je u subotu popodne iskoristio momenat da ugosti estradne umetnike iz otadžbine Miroslava Ilića, Razvigora Spasojevića, Šmizle i njihove menadžere ali i svoje dobre prijatelje , te australijske menadžere Hamdiju Beširevića iz Sidneja  i Veljka Todorovića iz Melburna.

Gala ručak se dogodio u restoranu “Madera” u Liverpulu. Uz kvalitetno iće i piće, bila je to odlična uvertira za spektakularan koncert koji je istog dana naveče održan u Bonnyrigg Sports Club-u.

Za stolom su se (na slici) s leva na desno našli: Nikola Idžan menadžer legende narodnog melosa Miroslava Ilića, legendarni muzičar Raško Spasojević Razvigor, sam superstar Miroslav Ilić, Veljko Todorović australijski menadžer i domaćin turneje, domaćin druženja Slaviša Stanišić, menadžer muzičkog benda “Šmizle” Rajko Mijanović, legendarni menadžer Hamdija Beširević i prelepe devojke iz benda Kristina Spalević i Milica Ranković.

Nije njima loše bilo, zar ne?

R. Berak


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila