Dara Bubamara za sebe kaže da nije preterano lepa žena, ali da je zato prava seks-bomba! Folk zvezda tvrdi da ima udvarače na svakom koraku, kao i da nema tog muškarca koji bi je odbio.

– Iskreno, ne mislim da sam lepa žena, ali sam simpatična i seksi! Tako mi barem kažu ljudi. Trenutno sam sama, nemam dečka. Ali stalno mi se neko udvara. Muškarci me uvek žele! Nikada mi nijedan nije rekao “ne” – priča Dara i objašnjava da kada joj se neka veza završi, ona brže-bolje nađe novog kavaljera.

Sin mi ide u privatnu školu, tamo nema seljačke dece

Folkerka tvrdi da njen sin Konstantin nikada u školi nije doživeo neku neprijatnost zbog majčine popularnosti.

– U školi nije imao problema zbog mene jer ide u privatnu ustanovu. Tamo su deca bogatih i uspešnih roditelja, a ne seljačka i zavidna! Ako bi mene neko uvredio, Konstantin bi mu sigurno opalio šamar. S druge strane, i ja sam požrtvovana majka i normalno je da ću sve da uradim za svoje dete – poručuje Dara.

– Veoma sam emotivna, ali ne patim kad raskinem sa dečkom. Radim kao luda i nemam kada da budem depresivna. Kakvo crno tugovanje u današnje vreme? Jedan muškarac ode, drugi dođe! Od svih tih mojih frajera, jedino bih izdvojila bivšeg muža Milana Kesića, koji me i posle razvoda drži kao malo vode na dlanu – kaže Bubamara.

Klin se klinom...

Ne patim posle raskida, jedan ode, drugi dođe…
Dara Bubamara

Ona ne isključuje mogućnost da se jednog dana pomiri sa Milanom.

– To se nikad ne zna! On je vrhunski frajer i najbolji muškarac kojeg sam pored sebe imala. Volim ga kao čoveka, cenim i poštujem, on to zna. Dobar je čovek i tretira me kao kraljicu – naglašava Dara.

“Mečka” umesto droge

Folk zvezda tvrdi da je jedna od retkih na estradi koja ne puši i ne drogira se. Ako mora već da izdvoji neki porok – to su skupi automobili. Nedavno se častila novom “mečkom”, koju je platila oko 150.000 evra.

Lažu da sam vadila rebro

Dara kaže da je uz pomoć treninga i zdrave ishrane uspela da sredi liniju:

– Dosta sam smršala. Redovno treniram i pazim šta jedem. Nisam vadila rebra, kao što se pričalo. 

– Niti se drogiram, niti pušim i pijem. Nisam poročna, a volim sebe da častim dobrim automobilom. Važno mi je da bude udoban zbog posla i dugih vožnji. Ne volim da pričam o tome koliko šta platim jer je teško vreme. Ćutim i radim, ne idem okolo da se hvalim – kaže Dara.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila