Nataša Bekvalac gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića tokom koje su zabavljali ali i porazgovali o ozbiljnim temama. 

Nakon svega što je preživela sa poslednjim suprugom, Nataša je Ognjenu priznala da je sama, ali i da nije spremna da dozvoli svakom da priđe njenoj porodici u tom smislu, jer je pravila greške.

“Niko mi nije ni primirisao. Sama sam. Nisam se još razvela, ali više nisam u zajednici. Kako zračiš, tako privlačiš. Ja sam rođena spremna, ali se još nije pojavio niko ko mi privlači pažnju. Sada sam baš komplikovana. Imam ćerku koja je u pubertetu, malo dete, nisam spremna da dozvolim svakome da priđe tome, ali nešto neozbiljno što da ne,” rekla je Nataša.

Otkrila je i kako fukcioniše sa porodicom: “Moja porodica, u nju ubrajam i Jovanu, dadilju moje ćerke koju već gledam kao najbolju drugaricu. Nas četiri smo savršena porodica. Sve žene, čak imamo i psa ženskog, ništa muško.”

Ognjen je pustio i snimak koji nedavno postao hit na instagram u kojem se Nataša obraća ćerki Hani i njenim drugaricama i govori im da skinu šminku i počnu da uče matematiku.

“Smatram da ne treba da ima Instagram sa 12 godina. Imam dvostruke aršine za moju decu. Ti, Ognjene, imaš sina, drugačije je,” prokomentarisala je pevačica.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila