Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja isplatila su se Milici Pavlović, koja je nakon sedam godina otkako je kročila na scenu, konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj će od sada živjeti.

Naime, po savjetu prijatelja, Milica Pavlović je kupila stan koji ima 90 kvadrata u naselju u kojem kvadrat košta 3.000 evra. Sav novac koji je uštedjela i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu.

‘’Milica je oduvijek željela da ima svoj stan, ali je svoje snove željela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vrijeme da razmišlja i o krovu nad glavom. Mnogi su smatrali da je to trebalo i ranije da uradi, ali eto nije se ukazala prilika. Kako je prije nego što je postala zvezda Granda živjela u blizini Leskovca, ona je u Beogradu godinama iznajmljivala stan i dijelila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj’’, kaže izvor i otkriva kako je došlo do toga da se seksi sinjorita odluči baš za ovaj stan.

‘’Po savjetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom luksuznom prestoničkom naselju, gdje kvadrat košta 3.000 evra. U istom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je prije svega bitna bezbjednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost’’, priča izvor za Blic.

Nakon razgovora koje je obavila, Milica je odlučila da kupi prostrani stan.

‘’Njenoj sreći nema kraja. Odlučila je da svu ušteđevinu uloži u dom i zbog toga ne žali ni dinara. Osim što samo stan, prostom računicom košta 270.000 evra, ona je u dizajn enterijera uložila još 50.000 evra, tako da je sve ukupno košta 320.000 evra. Na nedjeljnom nivou sastaje se sa dizajnerkom enterijera, sa kojom planira bukvalno svaki detalj u stanu’’, završava izvor.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila