Još otkada se pojavila na estradnoj sceni Srbije 2003. godine, Ana Nikolić uspjela je da privuče ogromnu pažnju publike, medija, ali i muškaraca sa kojima ju je javnost gomilu puta povezivala.

Osim čuvenih hitova, pjevačicinu dosadašnju karijeru obilježile su i kontroverzne ljubavne romanse sa sportistima i biznismenima, što joj se često obijalo o glavu.

Nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića i Anu mediji su povezivali godinama. Međutim ono što je najzanimljivije jeste da je Ana potvrdila vezu jednom prilikom, dok je Vlada demantovao, što su mnogi okarakterisali kao poniženje.

– Vidio sam informacije da sam u vezi s Anom. To nikako nije istina. Poznajem je dugi niz godina, ali ništa sem prijateljstva nemamo. Ostalo su sve gluposti – rekao je svojevremeno sportista. Ipak kako su ih mediji nekoliko puta viđali na istim mjestima, a rukometaš je čak proslavljao Novu godinu uz pjevačicu, bilo je jasno da samo pokušavaju da sakriju vezu.

Anu su najprije povezivali sa sinom Milorada Vučelića, Banetom, koji je bio u vezi sa pjevačicom još na početku njene karijere.

Navodno je bila u ljubavnoj romansi i sa Slobodanom Tomašom, vlasnikom luksuzne diskoteke u Beogradu u kojoj je Ana često nastupala, a prema nekim informacijama, jedan njen nastup platio je 10.000 evra!

Mediji su pisali da je Nikolićeva bila u vezi i sa kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008. godine, međutim pjevačica nije potvrdila ovu vezu.

Miša Banana – Anina najveća ljubav i finansijer prvog albuma

Ipak jedna od najvećih ljubavi atraktivne pjevačice bio je biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana. Ona je više puta otvoreno priznala da je Miša njena najveća ljubav sa kojom je bila na početku karijere, kao i da joj je materijalno pomogao kada je trebalo da snimi svoj album prvenac. On joj je tada navodno dao 100.000 evra.

Kratku ljubavnu vezu imala je i sa biznismenom Matijom Ćorkovićem, koji je inače poznat po tome da je slab na pjevačice.

Njen bivši ljubavnik bio je i Dragan Tomović, inače crnogorski arhitekta, a pjevačici tada navodno nije smetalo što je oženjen i što ima kćerku.

Brak sa Rastom i prvo bračno veče u diskoteci

Najveći šok priredila je domaćoj javnosti kada je saopštila da se u tajnosti udala za mladog repera Stefana Đurića Rastu. Vjenčanje se dogodilo 28. jula 2016. godine, a par je samo dan ranije zakazao vjenčanje u opštini Voždovac.

Umesto prve bračne noći Ana i Stefan su zakazali nastup i to u diskoteci koju drži Ćazim Osmani. Prvi bračni ples, a i poljubac imali su upravo na sceni Ćazimove diskoteke.

Ana i Rasta su godinu dana kasnije postali roditelji kćerkice Tare, a nakon toga nizali su se mnogi problemi. U prvi mah su saopštili da su se zvanično razveli, međutim nakon nekoliko mjeseci uslijedilo je pomirenje pa su otkrili da će povući papire za razvod i da žele da rade na svom braku.

Ipak, iako su danas u skladnim odnosima zbog kćerke, par više ne živi zajedno, a u medijima se spekuliše da upravo Rasta koči potpisivanje papira za konačan razvod braka.

Lični šofer i novi dečko

Pjevačica je navodno trenutno u vezi već dva mjeseca, i to sa svojim ličnim šoferom Ivanom. Prema navodima domaćih medija, ona je ovu vijest krila od svog bivšeg supruga Raste, a njemu se to uopšte nije dopalo.

– Oni se već godinama znaju, uvijek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićka se baš zaljubila. Ivan veoma vodi računa o Aninoj kćerki i lijepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovjek za nju. Vodi računa o njoj i djetetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se oseća vrijedno – izjavio je izvor za medije.

Kako se dalje navodi, Ana i Ivan su prošle nedjelje bili u Makedoniji i tada je Rasta saznao za njihovu vezu i napravio skandal.

– Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: “Šta je, bre, sa tobom, jesi li ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom? Jesi li ti svjesna šta radiš? – rekao je, prema rječima izvora, Rasta Ani.

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila