Francuski matematičar, fizičar i pisac Blez Paskal (Blaise Pascal) još je u 17. veku rekao, a njegovi savremenici zapisali: „Ljubav nema godina, ona se uvek rađa“!

Jedan od najzaljubljenijih i najromantičnijih i, naravno, najlepših estradnih parova, ne samo na makedonskoj, već na muzičkoj sceni uopšte, svakako su Tatjana Lazarevska i Novica Vasilevski koji žive u Melburnu.

Naime, oni svaki mogući trenutak koji im se ukaže, koriste da pokažu kako je ljubav i sreća iznad svega. I, gotovo uvek, te trenutke podele sa svojim prijateljima, rodbinom, kolegama… putem društvenih mreža.

Kako je u Australiji sada proleće i sve se polako budi u trenutku pandemije korona vurusa, procvetale krošnje voćaka, razno cveće, bistri potoci i more koga ovde ima u izobilju, popularni bračno-pevački par se savršeno uklopio u okolinu.

Njih dvoje inače žive u naselju koje je prepuno zelenila, te ih je jedan lep dan izmamio u šetnju a kamera zabeležila u senci olistalog javora ili hrasta (nismo neki stručnjaci za drveće). Na taj način leče frustraciju zbog nemogućnosti da nastupaju zbog drakonskih mera države Viktorije, a u isto vreme poštuju proceduru po kojoj ne mogu dalje od 5 km od mesta stanovanja.

“Nek živi ljubav”, što u pesmi kaže Vlado Kalember ili „Mi se volimo“ kako pevaju Šemsa i Mile. Mi samo da dodamo, uživajte dok ste mladi jer život je jedan i nema reprizu.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila