Pred nama je vikend koji će doneti dosta zabave i razonode.

Dušica Grabović

Čim se pomene ime kontraverzne i seksi pevačice Dušice Grabović, unapred se zna da je urnebes u najavi. Nastupi ove izrazito seksi devojke su uvek i za slušanje i za gledanje.

Ljubiša Vasiljević

Njen kolega i prijatelj, kršni delija sa Romanije, Ljubiša Vasiljević, čest je gost u Australiji što samo po sebi govori da ga publika gotivi. Kako i ne bi kad je vlasnik dva izuzetna hita koji su postali evergreen – “Tri crvena karanfila” i “Vila bana sa planine zvala”.

 

Njih dvoje će, u petak, 1. novembra, nastupiti u klupskom restoranu FK “Westgate Sinđelić” gde će posetioci moći da se uvere i u čuveni roštilj koji se tamo priprema.

Sutradan, dakle, 2. novembra u sali CO Sv. Georgije u Sent Albansu Dušica i Ljubiša će nastupiti na humanitarnoj večeri u korist izgradnje hrama Sv Prokopija na Romaniji. Ulaz i hrana koja će biti servirana kao “švedski sto” (smorgasboard) su besplatni. Jedini trošak posetilaca će biti dobrovoljni prilog, ko koliko može i želi da izdvoji, za izgradnju ovog svetog hrama na slavnoj Romaniji.

Goran Sablić Versace

Muzička pratnja na klavijaturama će biti velemajstor Goran Sablić Versace što je samo garancija više da će to biti izuzetni događaji.

Bilo gde da se odlučite a poželjno bi bilo na oba nastupa, nećete se pokajati.

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila