Aleksandra Radović priznaje da ne bi voljela da kćerka krene njenim stopama i bude pjevačica, kao i da je put do uspjeha mukotrpan i podrazumjeva mnogo odricanja.

Na pitanje da li je pop muzika danas isplativa, Aleksandra je otkrila da istovremeno radi tri posla.

– Ako ste najbolji, jeste. Međutim, ne krijem da radim tri posla kako bih kćerki obezbjedila pristojan život. Srećom, poklopilo se da sve to volim. Pored svoje muzike, imam školu pjevanja, a nedavno sam otvorila i svoj muzički studio u kom polaznici uvijek imaju priliku da snimaju i vježbaju. Ipak, kako da se žalim kad znam da većina ljudi u ovoj zemlji mora da radi više od jednog posla kako bi se snašla – ispričala je pjevačica za Story.

Aleksandra je odrasla u Bogatiću kod Šapca, ali tamo nije bila 25 godina, o čemu se često spekulisalo u javnosti.

– Vlada nekakva fama oko mjesta iz kojeg dolazim, a ne znam zašto. Ponosna sam na svoje porijeklo i sve što sam postigla u životu. Ponosna sam na roditelje, na moje društvo iz Bogatića koje je čoporativno došlo na moj prvi koncert. Danas tamo nemam više nikoga jer su se moji roditelji davno odselili i nemam koga da posjećujem, niti zašto da tamo odlazim. Ipak, u kontaktu sam s dragim prijateljima koje sam tamo stekla – rekla je pjevačica.

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila