Staniša i Živana Savić, roditelji Tanje Savić, teško podnose to što se njihov zet Dušan Jovančević navodno nalazi u specijalizovanoj klinici za odvikavanje od narkotika, a još teže im pada jer se sve pročulo u javnosti, zbog čega posljednjih nedjelju dana ne izlaze iz kuće.

U Radincu, prigradskom naselju Smedereva, svi znaju porodicu popularne pjevačice. Pričaju i komšije, ali i drugi mještani, o Tanjinom mužu i njegovim problemima sa drogom. Kažu, odavno znaju za to, nije nikakva tajna. To govore u neformalnom razgovoru, ali čim se upali diktafon odmah se sklanjaju i povlače. Neće da se zamjere Tanji.

– Joooj, nemojte nas, što nam treba to… Poslije da nas mrze Živana i Staniša, a i Tanja da se ljuti. Ma znamo sve, čitali smo. Ja od tada nisam vidjela njene roditelje, šta da ih pitam… Jadni ljudi. Stalno neki problemi sa tim zetom. Od sramote ne mogu na ulicu da izađu. Nije to prijatno, droga je opasna, ko zna šta sve može da bude. Žao mi je Tanje kao da je moje dijete, uvijek je bila dobra i poštena djevojka. Ali sudbina – ispričala je jedna starija gospođa.

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila