Poznati režiser Emir Kusturica nedavno je gostovao u emisiji ‘Pressing’ kod Jugoslava Ćosića i tom prilikom je kritikovao novi trend u muzici.

On je isprozivao Jala Brata i Bubu Korelija, ali je kao primer ‘katastrofalnih stihova’ naveo Rastinu pesmu.

– Niko nije prihvatio “ajfon” od Srba, mi ga prihvatamo kao i ovu novu muziku koju je vaša kompanija nedavno potpisala sa ovom dvojicom tipova koji liče na mudžahedine i koji su vrlo popularni, a čiji su stihovi zapravo zamena… – počeo je Emir, koji je potom bio prekinut od strane voditelja Jugoslava Ćosića kojem je “zaparalo uši” to što je Emir spomenuo njihovu kompaniju, a istakao je i da ne zna o kome Kusturica govori.

– Govorim o ovoj dvojici repera koji su zapravo postali užasno popularni zahvaljujući prostakluku koji se širi neviđenom brzinom, a on otprilike glasi: “Ona voli “bmw”, ona voli “audi”, ona voli dolare, ona voli evre, ona voli separee” – nastavio je Kusturica.

– U narodnoj muzici nije bilo tako prostih, zato što je bila Marina Tucaković koja je pesnik, za razliku od ovih – rekao je Kusturica.

Jala Brat i Buba Koreli se nisu oglašavali ovim povodom, ali je Rasta danas na Instagramu objavio otvoreno pismo namenjeno Kusturici.

Evo šta je napisao:

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila