Ove subote, klub „Vojvodina“ u melburnškom naselju Albion, bio je domaćin izvanredne zabave povodom međunarodnog Dana žena, 8. marta. U prepunoj sali, uz muziku bilo je to veselje koje će svima ostati u sećanju. Naravno, dominirale su pripadnice lepšeg pola što je i razumljivo jer je u pitanju bila zabava posvećena njima. A kad se na istoj još proslavi i rođendan, eto prilike za duplo i još veće veselje. Ovoga puta slavljenica je bila Zorka Ristevska našas redovna čitateljka i veliki veseljak. Nismo brojali broj sveća na torti, a i zašto bismo, tek ovom prilikom Zorki čestitamo rođendan, dobro zdravlje, puno radosti, ljubavi, sreće i veselja i, kako neko reče – vreću para.

Domaćini su kao i uvek u ovom klubu, bili na visini zadatka. Na samom ulazu u salu, svim ženama su podarili lepo upakovanu crvenu ružu i napolitanku. Trudili su se maksimalno da svi gosti budu zadovoljni pa su, osim tradicionalno dobre kuhinje i bara sa zaznovrsnim pićem, ponudili i bogatu lutriju. Program je dopadljivo vodila Ana Ponjiger koja je ovom prilikok uručila i mnoge poklone Kluba zaslužnim ženama ali i za par muškaraca među kojima se našao i urednik našeg Portala, kao i izdavačica Srpskog glasa Živana Jovanović.

A muzika je posebna priča. Malo je reći – izvanredna! Orkestar Petra Marjanovića koji su osim njega činili, čuveni haronikaš Dragan Milosavljević, orguljaš Pavle Nedučić, bubnjar Miki Suša i prijatno iznenađenje, trubač Stefan Nečovski. Za mikrofonom je bila fantastična mlada interpretatorka Aleksandra Kaluđerović koja se i ovoga puta istakla neverovatnim glasovnim mogućnostima.

Sve u svemu bilo je ovo lepo subotnje veče a pripadnice lepšeg pola će svoj dan proslaviti i dan kasnije u krugu porodice, prijatelja, poznanika… Nama jedino preostaje da im od srca poželimo srećan 8. mart.

U galerijama u prilogu, objavljujemo nekoliko fotografija sa zabave (klikom na fotografiju istu uveličajte), a mnogo više možete videti i po potrebi skinuti za vaše potrebe sa Facebook strane dole potpisanog autora (https://www.facebook.com/rade.berak1/media_set?set=a.10157101662582993&type=3&uploaded=170).

I za kraj, par video zapisa uhvaćenih iPhoneom:

https://www.facebook.com/rade.berak1/videos/10157100625382993/

I kolo koje je trajalo 15 minuta. Svaka čast ženama:

https://www.facebook.com/rade.berak1/videos/10157100537847993/

Rade BERAK


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila