Jeste Covid 19, na neki način, usporio estradna dešavanja, ali život teče dalje i ljudi željni zabave i opuštanja u Viktoriji, imaće prilike da se na comebacku „Balkan Beats Night“, vrate u „normalu“. Tačnije, popualrna makedonska pevačica  TATJANA LAZAREVSKA odlučila je da svojim obožavaocima ponudi istinski spektakl.

Nova-stara Tatjana

Ona će, 2. januara 2021. zajedno sa bosanskim all-rounderom Admirom Tokićem, sa kojim je uspešno sarađivala poslednje dve godine, a tim koji pobeđuje ne treba menjati, ponuditi „New Year After Party“, u Red Olive klubu, na adresi: 191 Burgundy St. Heidelberg, sa početkom u 20 časova, uz simboličnu cenu ulaznice od svega 25 dolara.

Najromantičniji i najzaljubleniji par na estradi Tatjana i Novica

Ovoga puta dokazani duet će imati i specijalnog gosta u liku Novice Vasilevskog, makedonskog pevača, poznatog po nekoliko hitova kao što su, na primer: „Požar“, „Barbika“, „Meraklija“ i svakako najpoznatiji „Paša“…

Razigrana pevačica uživa u čarima Melburna

Nema sumnje da će svi koji se odluče da nastave sa dočekom Nove godine ili jednostavno da vide i čuju nešto novo, a nećemo otkrivati o čemu se radi, neka bude iznenađenje, učiniti pravu stvar. Jer, muzika je život, sve ostalo su sitnice.

Taj, ekscentrični, vamp stil

Više informacija na priloženom flyeru, kao i na facebook stranici same pevačice:

https://www.facebook.com/tatjana.lazarevska.50/videos/705349903729683


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila