Pripremila: Slavica MOMAKOVIĆ

KRISTINA BELLA

Dragi moji, naučili smo mnogo toga u ovoj godini, da ništa ne traje zauvek, da trebamo živeti svaki dan kao da je zadnji i da nam taj dan prodje lepo i veselo. Naučili smo da cenimo zagrljaj, još više familiju i prijateljstvo, da nikada nije kasno da kažemo bližnjem – Volim te!
U Novoj godini, želim od srca svima, da dođe do pravde i ljubavi! Da svako ima nekog pored sebe, koji će mu pružiti pažnju i ljubav. Takođe, želim vam puno zdravlja i ispunjenje svih želja. Ne zaboravite da svaki dan zahvaljujete Bogu za ono što imate!
SREĆNA NOVA 2021. GODINA,
Voli vas vaša Kristina!

DRAGAN NEGOVANOVIĆ

Želim svim čitaocima portala “Svet Australia” i čitavom čovečanstvu prvenstveno zdravu, srećnu i veselu Novu 2021. godinu. Da istrebimo ovu pošast koja nam je iz korena promenila život, ali i ujedno naučila da volimo, cenimo i pazimo jedne druge.
Neka nam Nova godina donese puno mira ,zdravlja druženja za kojim svi žudimo.
SREĆNA NOVA 2021. GODINA !
Dragan Negovanović.

MIRJANA NEGOVANOVIĆ

Ova godina će se pamtiti u istoriji kao početak jednog novog normala i promene čovečanstva. Mi će mo biti deo te istorije. Ima razloga zbog čega se sve ovo dešava, pa čak i možda sa Božijim dopuštenjem.
Treba da budemo razumni, osećajni, porebno je da imamo empatiju prema svakome. Ne treba ništa pocenjivati, omalovažavati, jer se nikad ne zna kad će nam to nekad značiti u životu.
U Novoj godini želim čovečanstvu; mir, nadu i strpljenja za svaku promenu koja nas bude zatekla.
Svim čitaocima portala “Svet Australia” želim srećnu Novu 2021. godinu i Božić, pre svega najviše zdravlja!

ALIJA DALIPOVIĆ

Želim da vam Nova 2021. godina bude srećna zdrava i vesela. Uživajte u svakom trenutku, poklonite lepu reč svima onima koji vas okružuju i nezaboravite: “VOLITE SE LJUDI”!
Voli vas vaš Alija Dalipović i Radio “Romski Dukat”

TATIJANA TANJA PETKOVIĆ

Dragi moji prijatelji širom sveta, u Novoj godini bih vam poželela mnogo zdravlja pa sve ostalo, jer zdravlje je temelj života! Ova godina je bila veoma teška, ali optimizam nas ne napušta. S’ toga molimo se svaki dan, da sve ovo prođe i da pesma ponovo poteče. Želim vam more ljubavi jer je izvor snage, bez koje mi ne bismo bili mi.
Mojim obožavaocima želim sve najbolje u Novoj godini! Da se češće družimo kad ovo zlo što nas je zadesilo prođe. Obećavam jednu lepu pesmicu… onako za dušu.
Srećna vam Nova godina od srca, takođe čitaocima i redakciji portala “Svet Australia”. Ljubim vas i čuvajte se.

SVETA TOMIĆ – KAUBOJ

Svim dobrim ljudima na svetu, želim mnogo zdravlja u Novoj godini, porodičnu ljubav, harmoniju i topao zagrljaj. Mnoge su se stvari promenile izazvane pandemijom, ali mi nemojmo… Sačuvajmo međusobno poštovanje i sve što nam je sveto, kao i kulturu i tradiciju… Muzike, pesme i radosti mnogo vam želim, neka ispune vaša srca i vaših najmilijih!
Srećna vam Nova 2021. godina,
Sveta Tomić – Kauboj!

Dr DUŠANKA GRADIŠKI IVANOVA – Umetnički direktor baleta

U Novoj 2021. godini čitavom čovečanstvu želim sreću, ljubav, zdravlje u kome će mera uspeha biti veličina uma, poštenja, čistote duše i zagrljaja porodice! Borite se svojom snagom, cenite prave vrednosti, verujte u sebe i ne gubite nadu ni jednog trenutka!
Svima koji cene moj rad i trud, želim svako dobro.
Srećna vam Nova 2021. godina!

SLOBODAN LEKIĆ

U Novoj godini želim svima;

Puno love,
Lepe snove,
Sve želje,
Divne prijatelje,
Najviše zdravlja,
Puno slavlja.
Srećna Vam Godina Nova i svi praznici.
Vaš maestro, Sloba Lekić.

VIDA ZEC – Tekstopisac

Odlazi godina duga,
Kao najduža pruga,
Godina ustajanja i padanja,
Molitve i nadanja.

Sad kao nikada pre,
U dobru i zlu,
Svi za jednoga,
Jedan za sve!

Noćas smo svi isti,
iste želje isti snovi,
Zapevajmo svi u glas,
Pesmom potražimo spas!

Pijmo noćas,
Nazdravimo svima,
U našim srcima,
Za sve mesta ima!

U ovoj godini želim da pošaljem poruku mira i zdravlja i blagostanja, svim dragim ljudima širom naše planete. Svima želim uspeh, radost na svim poljima života. Volite bližnje svoje i čuvajte ih kao kap vode na dlanu, kao zenicu oka.
U Novoj godini dižem času za zdravlje, sreću i ljubav vašu.
Vaša, Vida Zec!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila