Pjevačica Nataša Bekvalac sinoć je gostovala u emisiji “Amidži šou” i tom prilikom otvoreno govorila o svojoj porodici.

Nataša je otkrila da nijedan muškarac za sada nije uspeo da osvoji njeno srce, već da je isključivo posvećena svojim ćerkama Hani i Katji.

– Nisam se još razvela papirološki, ali otkad nisam u zajednici nije mi se dogodio niko. Kako zračiš, tako privlačiš. Nije da nisam spremna, ali mi niko nije privukao pažnju. Ja sam sada bukvalno, izgovorila bih nešto, ali ne smijem, ali komplikacija za muškarce. Imam kćerku Hanu koja ima 12 godina, Katja je beba, posvećena sam majka i nisam sigurna da sam spremna da neko “primiriše” mojoj savršenoj porodici. Ali nešto neozbiljno, što da ne? – rekla je Nataša kroz smijeh.

Ona je zatim priznala i da starijoj kćerki Hani brani da koristi Instagram.

– Smatram da je degutantno da devojčice sa 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj taj Instagram i dokle mogu, biće tako – rekla je pjevačica, pa dodala:

– Moj i Hanin odnos djeluje prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada pretjeruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje djece, nego oni od nas. Kada me nešto lijepo zamoli, kako da kažem ne?

Voditelj Ognjen Amidžić je i ovog puta pripremio gostima zanimljiva pitanja u okviru igrica koje čine svaku emisiju, a Nataša je izvukla pitanje koja nije bila u obavezi da pročita naglas, ali je na njega morala da odgovori. Ona je tom prilikom navela ime svog bivšeg supruga, vaterpoliste Danila Ikodinovića.

– Dača Ikodinović – odgovorila je Nataša, ali je ostala tajna na koje pitanje je odgovor bilo upravo njegovo ime.

 

 

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila