Nataša Bekvalac u emisiji “Balkanskom ulicom” ispričala je mnoge intimne detalje iz svog privatnog života.

Natašin život više od dvadeset godina, koliko je na estradi, pod lupom je javnosti. Ipak, neke svoje intimne želje i razmišljanja uspijevala je da sačuva za sebe.

– I hrabrost ima svoje dvije strane. Ovaj moj put jeste jako težak, ali jedini koji umijem. Ne umijem da živim, a da nisam slobodna. U svemu što radim. Bila sam nedavno na nekom partiju i gledam parove i kažem: “Bože koliko sam srećna”, “Bože hvala ti na svemu što si mi dao, a posebno na onome što si mi uzeo”. Ali stvarno. Sve naizgled djeluje idealno i na društvenim mrežama, a ja znam drugu stranu i tako sam ponosna na sebe. Mama je bila najstrožija prema meni, jer sam bila najvrcavija, pa se pažnja usmjerava ka tom djetetu – počela je svoju ispovijest Nataša.

Na pitanje da li postoji pet vezanih godina u kojima je bila srećna pjevačica je iskreno odgovorila:

– Ma ne… Ne, ne, ne. Rekla si mi pet vezanih godina, a ja ne mogu da nađem pet vezanih dana. Ja sam srećna generalno žena, ali na dnevnom nivou imam faze, sa svojim psihoterapeutom često pričam o tome. Samo ko je otvoren i ko želi da govori o tome, kao što sam ja, sa takvim ljudima mogu da komuniciram.

Nataša se osvrnula i na odnose sa muškarcima.

– Imala sam velike ljubavi i bile su fiksirane u zoru, ali nisu bile zauvijek. Možda je noć ta koja je kod mene važnija. Došla sam do zaključka da ne mogu više da budem sa slabićima. Da ne mogu više da se krijem iza toga, pa naravno da je važno kakvo je biće, kakav je čovjek. Ali da ja moram biti u pririrodnom položaju žene. To što sam ja uradila više od većine žena, to treba da bude prelijepo za mog muškarca, a ne da me ti, da bismo bili u prirodnom položaju, maltretiraš, ponižavaš, tučeš ili psihički izrabljuješ da bi me toliko oslabio da ja počnem da sumnjam u svoju ljepotu, pamet i svoju sposobnost kao roditelja, kao pjevačice i sve ostalo. Taj film više nećeš gledati – iskrena je bila Nataša i nastavila:

– Nije to naš problem, što napredujemo, problem je što oni ne napreduju. Ili što biramo takve. Druga godina je kako mene muškarci ne zanimaju. Ne da me ne zanimaju u smislu ‘to je moja odluka’, nego nije se pojavio niko ko bi me zaintrigirao u bilo kom smislu, za početak da budeš ostvaren čovjek i da ja ne plaćam kafu. Ne zato što treba da mi platiš kafu, meni ne treba ništa, već u startu ćemo da pobrkamo lončiće i u startu ćeš završiti kao svi moji bivši. Odabrala sam da mi kvalitet bude sloboda, ali ne u onom površnom smislu, već da sama odlučujem o svom životu i da sama othranjujem svoju djecu i vasptivam ih na način koji mislim da je najbolji.

Pop zvijezda odgovorila je i na pitanje da li je uspjela sebe da ubijedi da je budućnost ljepši dio života.
– Kako da ne. Ja sam se toliko namučila, ako meni bude gore od ovog ja ne znam šta ću da radim. Potražite me u Lazi. Kada vidim šta me čeka sa Katjom, nemam ja vremena za anksiozno stanje – rekla je Nataša, osvrnuvši se na mlađu kćerku.

Bekvalčeva je priznala i da čitavog života priželjkuje veliku porodicu.

– Oduvijek sam željela da imam veliku porodicu, da imam puno djece. I da budem ostvarena u onome što volim da radim. Mislila sam da mogu sve to, ali… Odgajam srećnu djecu u ljubavi i harmoniji i blagostanju – iskrena je pjevačica.

Nataša je navela i šta je za nju bio trenutak najveće tuge.

– Danilova saobraćajna nesreća – rekla je pjevačica, podsjećajući se teškog perioda kroz koji je njena porodica prošla kada je njen prvi suprug Danilo Ikodinović 2008. godine povrijeđen u saobraćajki.

Nataša se tokom gostovanja u pomenutoj emisiji prisjetila i anegdote vezane za prvi honorar koji je zaradila.

– Moj prvi honorar je ukraden. Ukrala mi ga je starija sestra i onda je priznala tek poslije 15 godina da je moj honorar potrošila na poker aparatu. Pokradena sam još od rane mladosti – ispričala je pjevačica kroz smijeh.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila