Pojedine kolege Miroslava Ilića zabrinule su se svoju egzistenciju, te su tražile i traže pomoć od države zbog toga. Polemika o tome da li je pevačima potrebna pomoć ili ne se provlači već nedeljama u javnosti, a pevač je istakao da bi upravo njihove poreske prijave hteo da pogleda, kako bi mu bilo jasnije zašto se oni bune.

Miroslav llić bez pardona o kolegama koje su tražile pomoć države!

“Što bih se ja razlikovao od drugih? Svi ćemo da trpimo srazmerno. A ti što se najviše bune zbog ove situacije ja bih voleo da vidim njihove poreske prijave”, rekao je on bez dlake na jeziku, ali nije želeo da otkriva na koga tačno misli.

“Uvlačite me sada u neke ratove. Ne bih dalje o tome pričao.”

Miroslav je tokom vanrednog stanja vreme provodio u svom domu u Beogradu.

“Na neki način mi je prijalo ovo prinudno mirovanje. Kod kuće sam čitao knjige, gledao fimove koje odavno nisam odgledao, serije.. Radim sve ono što i drugi ljudi koji su u mojoj situaciji”, istakao je on.

Pre izvesnog vremena pisalo se da se pevač seli iz Beograda u Mrčajevce, selo iz kojeg potiče. Međutim, on kaže da za sada ostaje u sprskoj prestonici.

“Nemoj da se zalećeš. Na tarabi piše svašta. Ja živim u Beogradu, a da li ću ići u Mrčajevce ili ću biti u Beogradu, radiću kako mi se bude htelo”, u svom stilu otkrio je on.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila