Dragana Mirković kaže da na svojim kućnim zabavama ne pušta folk, već rep muziku. Sviđaju mi se te pesme, uz njih đuskam celu noć, priča pevačica.

Dragana Mirković kaže da često u svom dvorcu u Beču organizuje lude žurke na kojima ne pušta folk muziku, već hitove repera Vuka Moba, Senide i Cobija! Folk diva, koja je proteklog vikenda na festivalu “Mjuzik vik” na beogradskom ušću Ušću pevala pred 100.000 ljudi, ističe da nikad nije imala više energije.

– Imam običaj da pozovem Tonijeve i moje prijatelje, kao i drugare naše ćerke Manuele i sina Marka i da zajedno sa njima napravim žurku kod kuće. Obožavam mlađu generaciju pevača poput Vuka Moba, Senide i Cobija. Sviđaju mi se te rep pesme, znam da igram uz takve hitove celo veče. Možda je to nekima neobično, ali baš mi odgovara ta vrsta muzike – kaže pevačica.

Dragana je ubeđena da se, kada odluči da završi karijeru, neće ponašati kao mnogi penzioneri. Gaga planira da tek tada izlazi u noćne klubove!
– Ne znam kada ću se penzionisati, to će se dogoditi spontano, ne planski. Znam samo da neću da sedim kod kuće i odmaram. Biće ludilo, izlaziću i provodiću se u klubovima! – kaže Dragana i dodaje:
– Više puta sam poželela da okačim mikrofon o klin i da se zbog porodice povučem sa scene. To, međutim, nisam mogla da uradim zbog publike, koja me voli i dolazi na moje koncerte. Klinci na mojim nastupima daju mi snagu da radim i dalje.

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu smatra da joj je karijera na vrhuncu baš sada.

– Imam mnogo više koncerata nego ranije. Mislim da sada osećam mnogo veću povezanost sa publikom. Na poslednjih deset koncerata pre Ušća videlo me je 200.000 ljudi, što je stvarno veliki uspeh. To je dokaz da sam ostavila nešto veliko iza sebe. Imam utisak da me doživljavaju kao deo svog života i da zato imaju potrebu da slušaju moje pesme – priča Dragana i najavljuje da će uskoro ponovo zapevati na Ušću:
– Bilo je prelepo na tom poslednjem nastupu zato što su svi pevali sa mnom uglas. Videla sam u njihovim očima da im je bilo malo što sam pevala “samo” dva sata i zato sam im obećala da ću im se odužiti. Možda uskoro zakažem svoj solistički koncert na Ušću!

Nosila haljinu od 7.000 evra

Dragana je na Ušću nastupila u “versaće” kombinaciji, za koju je iskeširala 7.000 evra.

– Ovaj model mi se veoma dopao i čim sam ga videla u jednoj radnji, znala sam da želim da ga obučem baš za ovu priliku. Nije mi bilo presudno to što je u pitanju brendirani komad. Ne zanima me ko potpisuje neku haljinu, već kako mi stoji i da li mi se dopada – kaže pevačica


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila