Nenad Stojmenov je prototip modernog muzičara. Što se ono kaže, svira sve što se instrumentom zove. Iako je u Australiji tek tri-četiri godine, već je skrenuo pažnju na sebe izvanrednim sviranjem na orguljama, harmonici, tapanu… te je zato rado viđen na svim vrstama veselja, bilo sa grupom „Medena“ čiji je član, bilo samostalno.

Osim muzičkih, ovaj mladi čovek poseduje i izvanredne glasovne mogućnosti, pa se nemojte iznenaditi ako ga vidite u ulozi „one man band“ i interpretaora.

Fokusiran je pre svega na makedonski melos, ali ga često možete sresti i na srpskim veseljima budući da, kako sam kaže, muzika jesnostavno nema granice. Upravo je zato idealan za mešovite zabave i veselja. Nenad ili Nešo, kako ga iz milošte zovemo, neretko je i u pratnji poznatih estradnih umetnika iz Makedonije koji gostuju na petom kontinentu.

Sve postiže mukotrpnim radom, stara se o mladoj porodici sa kojom živi u Melburnu i vrlo je prijatan i druželjubiv lik, tako da je komunikacija sa njim jednostavna i laka. Druži se sa kolegama, kako iz svog benda, tako i sa ostalima, uz napomenu da često vežba zajedno sa fenomenalnim Goranom Versaćijem, dobro poznatim likom u muzičkim krugovima naših iseljenika u Australiji i članom „Lucky Band-a“.

Ako želite bolje upoznati Nešu ili vam treba vrhunski umetnik onda ga možete kontaktirati putem njegovog profila na Facebook strani.

RADE BERAK

FOTO GALERIJA:


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila