Kad Srpski centar, koji nosi korporativno ime „Bonnyrigg Sports Club“ u sidnejskom naselju Bonnyrigg, organizuje, onda je to nezaboravno i za dugo prepričavanje. Tako je bilo i ovoga puta na dočeku Nove 2023. godine.

Sala tradicionalno puna, sa ukusom i namenski za ovu priliku dekorisana, sa preko 300 posetilaca. Ulaznica simboličnih 80 dolara u koju je bilo uključeno: čaša šampanjca na ulazu (za zagrevanje), a na stolu takozvani „Set Menu“ koji se sastojano od mrsnih i posnih jela. Za one koji nisu skloni postu na raspolaganju je bilo: predjelo – meze, glavno jelo mešano meso, kupus salata i pomfrit, dezert tiramisu ili jagoda (po izboru) i vanila puding. Za goste koji su postili jelovnik je izgledao: predjelo – meze, glavno jelo mešani morski plodovi, kupus salata i pomfrit, dezert baklava ili malina i čija puding.

Maestro: Dragan Vujadinović sa ćerkom

Neverovatna Bina

Profesionalci: Zore Micevska i Stojan Lovrić

Na bini neverovatan orkestar Dragana Vujadinovića, nezamenjiv za ovakve prilike. Osim šefa orkestra Vujadinovića, isti su činili, Toni Trubač, harmonikaš Markus, te pevači Biljana Mecinger Bina, Zore Micevska i, „stari“ laf Stojan Lovrić.

Nije njemu loše: Stojan Lovrić u društvu koleginica i prijateljica Bine i Dragane

Krajiški vuk Stojan Lovrić sa suprugom Mirjanom

Family First: Dragan Vujadinović sa suprugom Vesnom i ćerkama

Kolegijalno i za oko: Dragana Lazić i Bina

Bina, koja je dokazana pevačica, u poslednje vreme je kao preporođena. I scenski i vizuelno, a glasovno ne treba ni spominjati. Istinski superstar!

Zore briljantna kao i uvek, dokazana show girl.

Stojan, ljuti Krajišnik, razornog glasa kod mnogih je izazvao emocije.

Svi oni su prisutnima priredili veče za nezaborav i nema sumnje da su svi u sitnim posle ponoćnim satima, otišli kući zadovoljni i ponosni što su bili deo neviđenog glamura.

Uz fotke u prilogu, možete pogledati i video klipove koji, doduše nisu profi, ali su svedok nezaboravnog događaja.

Nova godina je arhivirana, ali Centar nastavlja sa zabavnim aktivnostima, pa će tako za „Božićnu zabavu“, u nedelju 8. januara, sa početkom u 18 časova, goste zabavljati fenomenalni duet Goran Zarić i Dragana Lazić (Dragana je bila na dočeku u ulozi posetioca). Pre toga će nastupiti folklorne grupe Srpskog centra. Za pravoslavnu Novu godinu, u Centru će nastupiti legendarni Mitar Mirić sa princezom krajiške pesme Vlatkom Karanović, uz pratnju maestra Siniše Džavića, a muzički bum se olekuje i početkom februara, tačnije u subotu 4. februara, kada nastupa superstar Darko Lazić.

Za kraj, pogledajte ispod poster prof. Muzike Dragana Vujadinovića, pa ako imate decu ili ste i sami zainteresovani da naučite svirati, javite se. Isto tako njegov orkestar vam stoji na raspolaganju za sve vrste zabava i veselja.

Srećna vam svima Nova 2023. godina!


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila