Za neke je ona kotraverzna pevačica, starleta i šta sve ne, međutim, za one koji je poznaju, Dušica Grabović je lafčina i normalna devojka koja uzgred fantastično izgleda. Imao sam prilike mnogo puta sa njom da se družim iz čega je proizašlo jedno lepo prijateljstvo. Iako je zvanično stanovnica Australije, Dušica više vremena provodi u Srbiji, odnosno putuje po zemljama regiona i po Zapadnoj Evropi, gde nastupa, bilo solo ili sa kolegama i, kako kaže, uglavnom su to odlično posećeni nastupi.

Dušica neguje takozvani pop melos, ali svojim nastupima u koje ulaže sve svoje znanje i umeće, dodaje i igranje u čemu je vrhunski majstor. To i ne čudi kad se zna da je fitness fanatik sa diplomom aerobik instruktora i strogo vodi računa o svom izgledu i figuri za koju mnogi kažu da je savršena.

Za one koji ne znaju da kažemo da je lepa Dušica nekada radila kao „pandurka“ na Carinskoj kontroli Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu i da je nosilac crnog pojasa u karateu. Zato momci pazite, jer Grabovićka ne trpi niske udarce.

Ne znamo tačno kada će nam se vratiti u Australiju ali čitaocima nudimo ove fotke da uživaju.

RADE BERAK 

FOTO GALERIJA:


1 KOMENTAR

  1. Poštovani Rade, “panduri” ne rade na carinskoj kontroli. Policija i Carina su dve različite službe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila