Izuzetnu estradnu umetnicu i prelepu damu Slađanu Ristić poznatu po brojnim snimljenim pesmama, TV nastupima, inostranim i našim turnejama, bogatoj karijeri i mnogim priznanjima, zatekli smo ovih dana u Las Vegasu. Tek je bila doputovala iz Srbije gde je sa suprugom provela 6 meseci.

Slađana svakako sebi može da priušti život pola godine u Beogradu pola u Las Vegasu, njoj to kako vidimo prija i veoma je raduje jer voli oba grada i za njih je jako vezana. Da li je konačno izabrala gde će živeti ovaj intervju će pojasniti.

Što se tiče pevanja i njenih nastupa, sve zavisi na kojoj će se strani sveta  naći, Slađana se rado odaziva pozivima za nastupe jer je pevanje njena večna ljubav i profesija.

Dobro došla draga Slađana, lepo te je ponovo čuti i videti u Americi, gde se sada nalaziš, jesi li na odmoru?

Hvala veliko, bolje te našla draga Slavice, vratila sam se svojoj drugoj kući Las Vegasu, prva je u Beogradu. Volim uvek da dođem ovde u svoj drugi dom. Divno je videti ovde porodicu, drage prijatelje koje smo stekli tokom godina. To su prijateljstva za čitav život! Oni su nam kao usvojena porodica. Nadam se da ću idući put imati mogućnosti da obiđem moju familiju u Torontu, baš sam poželela da ih vidim.

Tempo života je brz i nekako smo svi u žurbi i nemamo vremena da se posvetimo druženju. Ovo malo vremena koje imamo ovde pokušali smo da obiđemo sve koje smo planirali… Neke prijatelje videćemo drugi put jer sada zaista nismo stigli.

Posle 6 meseci opet mi je zasijao Vegas, opila me divna klima, beskrajno plavo nebo, cvrkut ptica u predivnom dvorištu moga devera. Da, mi smo na odmoru i baš uživamo!

Da li još uvek živite na relaciji Beograd -Las Vegas ili ste se konačno opredelil gde će te se za stalno nastaniti?

Život na dva kontinenta je teško izvodljiv pa smo se suprug i ja odlučili za Beograd, zbog moje mame, da budemo sa njom, ali iz još puno drugih razloga. Dobro je znati da uvek možemo da se vratimo i da nam je ovde dom. Bila sam zahvalna Bogu na mnogim stvarima i jedna je od njih je i ovaj dom ovde u srcu.

Želeći da odamo počast nevinim žrtvama koje su izgubile živote u nezapamćenom masakru u našoj Srbiji u Beogradu i Mladenovcu, nismo se oglašavale u danima žalosti, uzdržale smo se i od intervjua iako on ne donosi muzičke novosti. Gde su  te zatekle straviče vesti, kako si ih podnela?

Ovde u Vegasu zatekla me je strašna vest o masovnim ubistvima. Još uvek ne mogu da dođem sebi, da poverujem da se to dogodilo nama, u našoj Srbiji. U duši sam u crnini za svim tim nestalim životima. Mnogo sam tužna, stalno se pitam kako niko nije primetio sta se dešava u tim umovima koji su učinili ubistva. Verujem da će se u našoj zemlji posle ovoga stvari promeniti, niko nema pravo da oduzme nečiji žvot!

Teško se vratiti nomalnom životu posle te užasne tragedije, pogotovu pesmi. Kako prolaze dani čini mi se da je tuga sve veća i veća među našim ljudima.

Da li za vreme odmora planirate još nege da otputujete?

Već smo bili u Čikagu i videli smo se sa dragim prijateljima, ne sa svima, jer smo kratko bili. U Vegasu nam je prelepo, ovde je stalno toplo, bazen nam je ispred praga, sve uslove imamo da se dobro odmorimo i lepo provedemo.

Da li će mo imati priliku da te negde vidimo i čujemo?

Na odmoru sam, ali ako se sve lepo uklopi vrlo rado, za pesmu i veselje sam uvek spremna, pesma je moj žvot!

Slavica MOMAKOVIĆ


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila