Pomalku neočekuvano prozvuči vesta za gostuvanjeto na svetskiot super star gudački kavrtet “BOND” vo Skopje, čij koncert e najaven za 19 ti maj vo Makedonskata Filharmonija od strana na “Avalon Produkcija”.

Ovaa informacija gi vooduševi vljubenicite vo ubavata muzika koi uživaat vo spojot na talentot i atrakcijata po koj e poznat ovoj spektakularen bend sostaven od četiri preubavi dami koi plenat so svojata darbina, temperament i izgled.

Kvartetot „Bond“ e super brend vo svetot na muzikata koj e istovremeno i najprodavaniot gudački kvartet na site vreminja. Narekuvan e ušte i „Spice girls na klasičnata muzika“,  a ima prodadeno neverojatni 5 milioni albumi niz celiot svet i broi 56 platinski i 15 zlatni tiraži na svoite izdanija.

Posle ogromen broj na rasprodadeni koncerti niz Evropa, Amerika, Avstralija, Centralna Amerika i Azija, unikatnite “Bond” konečno doagjaat vo Skopje!

Vleznicite se veќe pušteni vo prodažba, a možat da se kupat i onlajn na avalon.mk no i širum prodažnata mreža na “Avalon” niz Makedonija po cena od 2.000 denari i VIP vleznicite po cena od 3.000 denari.

Ovaa muzička atrakcija nikako ne smeete da ja propuštite i zatoa vreme e da gi obezbedite svoite karti za da uživate vo šhouto za koe dolgo ќe se raskažuva…

Biba KRNČESKA


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila